השף אורי ירמיאס, הבעלים של מסעדת אורי בורי ומלון האפנדי בעכו, שמח לפגוש את שף ארז קומורובסקי ורשימת שפים מכובדים נוספים מתל אביב וירושלים, באירוע השקת סדרת היינות החדשים של יקב הרי גליל ביראון.
מנכ"ל יקב הרי גליל, אורי טירולר, סיפר לשפים, בעלי המסעדות והסומליירים שהגיעו לאירוע המכובד, כי ההשראה לשם של הסדרה, הינה מעצם החיבור לאדמת הגליל להיסטוריה ולאנשים החיים בו, כאשר את הכל מכניסים בטעם היין. בין האורחים הרבים ניתן היה לראות את איציק האמל מבעלי מסעדת מסה, דניאל פרץ- בעלים מסעדת כרמים וכדיתא, אילן סומך- מנהל מסעדת דיקסי, השפים- יאיר פיינברג, דוד דיוויס, חיים טיבי ועוד.