בפינה סודית ומרוחקת מההמון שוכנת החוויה הקולינרית החדשה שמבטיחה לכם דודא בלתי נגמרת וכבר בפתחה תתרשמו מעיצוב עץ כפרי אירופאי ולצדו מטבח פתוח בו עמלים במרץ למול עיני הסועדים צוות מסעדה אדיב ושירותי.
בעלי המסעדה- אמיר פוסטלניק- בעל רזומה של 35 שנה בתחום האירועים וההפקות, בעל החברה המיתולוגית "גדר וגן" שארגנה קונסטרוקציות וטריבונות לאירועים לאומיים- טקסי זיכרון ועצמאות ופסטיבלים ארציים וכן במות לאישים חשובים בביקורם בארץ ביניהם דונאלד טראמפ וברק אובאמה ועוד.
בעקבות משבר הקורונה נאלץ לסגור מפעל חיים וכאן חלה התפנית בחייו "הקורונה ריסקה ועם זאת בנתה אותי. בחרתי לצמוח מחדש ולפתוח עסק בתחום ההתמחות המועדף עלי בקולינריה שהוא הבשרים המעושנים. בניתי במו ידיי את המעשנה והטאבון של המסעדה ויצאנו לדרך חדשה"
בתפריט המסעדה ניתן למצוא ארוחות של מבחר נתחים מעושנים- בריסקס, אסאדו, פיקניה, צוואר טלה, עופות וארוחות מיקס ולכל אלה מתלווים ירקות שורש עם רטבים מיוחדים, מאפי טאבון משפחתיים ואף קינוחים מפתיעים ומענגי חושים, סטייל מסעדות מישלן.
בין המנות הבולטות תוכלו למצוא את קלחי התירס עם ליים מעושן,צ'ילי ועשבים (30 שח), טרטר סינטה עם חלמון כבוש, קונפי שום, קוויאר בלסמי ועשבי פרא (58 שח) וקינוח "ביצה בקן"- חלמון בטעמו של פרי התשוקה פסיפלורה, עטוף במוס קוקוס מצופה שוקולד לבן בלגי, על קן שוקולד וקראמבל קקאו (45 שח)
ההשראה והאומנות מגיעות מידיו של המאסטר שף אורי אברהם אשר צבר ידע וניסיון מקצועי רב בזכות מסעותיו ברחבי העולם ובעבודתו במסעדות בעלות כוכבי מישלן ותחת שפים מובילים כגון הסטון בלומנטל, גורדון רמזי וקלוד בוסי. השקפת עולמו הקולינרית משלבת בין ידע ומקצועיות בלתי מתפשרת לבין תעוזה ויצירתיות – מה שמוביל ליצירת מנות מרגשות וטעמים חדשים ומופלאים.
יחד אתו צוות המסעדה מונעים מתשוקה אדירה לשמח אנשים באמצעות אוכל משובח וערב לחך.
את הדודא שלכם אפשר לקבל עד הבית- קיימים גם משלוחים וטייקאווי בכל אזור הקריות, חיפה ונשר.
מסעדת דודא מיטבוקס, הדגן 22 קריית-חיים חיפה
שעות פתיחה- כל ימות השבוע 12:00-22:00
לאתר >> לחצו כאן <<