fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178232 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

קרניבורים

איפה קונה ארז יפרח מעפולה את הבשר המשובח ביותר?
ארז, אריאל והבשר (צילום עצמי)
ארז, אריאל והבשר (צילום עצמי)

הבעלים של "מג'יק-גריל" גרילמן לאירועי בוטיק בעפולה, ארז יפרח, הגיע ל- "שני בעיקר בשר – קצביית איכות" ובחד  נתחים מובחרים ואיכותיים במיוחד. אריאל חתן בעל הבית של הקצבייה, דאג לפנק בבשר משובח ושירות מנצח.

*הבעלים של מסעדת סטרלינג בזרזיר, אכרם הייב, לקח פסק זמן מהפעילות השוטפת במסעדה המצליחה ונסע לטיול בבודפשט היפיפייה. השף חזר באמצע השבוע היישר למטבח של המסעדה.

*עו"ד יפעת אסרף ממגדל העמק ועו"ד ענבל אפשטיין כידרה מעפולה, יצאו לחגוג 4 שנות היכרות במסעדת ששון הבר והאחוזה בחיפה. לחיי עוד המון שנות חברות.

*נורית אטיאס ממחלקת הנדסה בעיריית נצרת עילית, הגיעה ליום הלימודים האחרון במסגרת קורס הכרת התכנון של מנהל התכנון. אבל השיעור מאוד שיעמם אותה. אז מה היא עשתה??

*רחל שושנה ממשרד החינוך בנצרת עילית והבת שלי, העבירו את השבוע האחרון על סיפון הגולדן איריס   מבית מנו ספנות, ששטה   בין חופי האיים היוונים.

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות