השף ישראל אהרוני, הצפין לביקור עם בתו תמרה אהרוני ורחלי קרוט (קרוטית) כתבת האוכל ומשפיענית רשת מובילה פודית בכל רמ"ח אבריה.
השלישיה הגיעה למפגש עם רמו בן שושן מייסד החברה והאיש שהקים במו ידיו את מעצמת הפטריות של מרינה, בהמשך קיבלו סקירה מקיפה על ענף הפטריות
והחברה מרוני סופר סמנכ"ל השיווק של מרינה, ביקרו בחדרי הפטריות, קטפו, טעמו והתרגשו. בסיום הסיור השף אהרוני הפתיע שביקש סיר ותוך דקות הקפיץ תבשיל צמחוני מופלא – פטריות, בוקצ'וי, שום וג'ינגר בסגנון אסיאתי. לסיום קינחו במסעדת הדרל'ה של שף סיוון אמסלם באגם מונפורט, שמאוד שמח על המפגש.
היום כולו היה גדוש בטעמים, ידע עולם ותוכן, שף אהרוני הוכתר למאסטר שף במלוא מובן המילה.