fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178243 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

המלצה לפעילות משותפת עם הילדים במטבח: בקלאווה מגלידה

בימים אלה, כשאנו כמעט ולא מרבים לצאת מהבית, זה הזמן להפיג מעט את המתח בפעילות משותפת של הורים וילדים ואין כמו משהו מתוק כדי להעביר את הרגעים האלה במשהו כייפי. להלן מתכון להכנת בקלאווה מגלידה. תיהנו
יאמי. בקלאוות גלידה צילום: יח"צ

בימים לא פשוטים אלה, לילדים ולהורים, הנאלצים להישאר בבית כדאי לנסות לשמור על שגרת חיים. חברת הגלידות בן אנד ג'ריס מציעה פעילות משותפות במטבח שיעזור להפיג את השעמום, החששות, והמתח, ולנסות להירגע מרגעים קטנים של שפיות. לפניכם הצעת מתכון להכנת בקלאוות גלידה:

רכיבים להכנת בקלאווה מגלידה: (לתבנית בקוטר 24*22)

  • 1 בצק עלים מופשר.
  • 500 גרם בוטנים קלופים וטחונים.
  • סירופ מייפל טבעי.
  • 1/2 כף קינמון.
  • 1/3 כוס סוכר חום.
  • 40 גרם חמאה מומסת +כף חמאה להברשה.
  • 1 פיינט גלידת פיינט באטר קאפ של בן אנד גריס או 400 גרם מכל גלידה שנמצאת במקפיא.

הוראות הכנה:

  1. חורצים שני עיגולים בקוטר התבנית.
  2. מניחים עיגול בצק אחד בתוך התבנית מרופדת נייר אפייה.
  3. בקערה מערבבים את הבוטנים עם הקינמון הסוכר והחמאה.
  4. מניחים את התערובת הבוטנים על הבצק ומכסים אותה בשכבות הבצק הנוספת.

5. חורצים בעדינות על שכבת הבצק העליונה משולשים, ומברישים אותה במעט חמאה.

  1. אופים בתנור שחומם מראש ל170מעלות, 35דקות עד הזהבה. מיד בסיום האפייה יוצקים בנדיבות מייפל על המאפה. מצננים מעט וחוצים למשולשים.
  2. מפרידים את החלק העליון והתחתון של משלוש הבקלאווה. על החלק התחתון מניחיים גלידה ועליה מניחים את החלק העליון של הבקלאווה.
  3. ניתן לקשט את הבצק עם בוטנים גרוסים מעל או כל תוספת אחרת לבחירתכם.

 

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות