fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178243 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

הורים, זה בשבילכם: איך להכין שלגונים ביתיים

גם בימים כאלה חשוב לשמור על שגרה ולהעסיק את הילדים שנמצאים בבית. להלן מתכון טעים להכנת שלגונים מפנקים
שלגונים בהכנה ביתית צילום: יח"צ

בימים מורכבים אלה, חשוב לשמור עם הילדים בבית על שגרה, פעילויות ויצירה, במטרה ליצור להם אווירה נעימה יותר, תעסוקה ולנסות למלא את הזמן במשהו טעים וטוב. חברת הגלידות בן אנד ג'ריס מציעה לכם מתכון חדש, טעים, ויצרתי להכנת שלגוני שכבות, בבית.

רכיבים להכנת שלגוני שכבות:

  • 1 פיינט של גלידת שוקולד בראוניס של בן & ג'ריס, מרוכך מעט (או 400 גרם גלידה מכל סוג שיש במקרר).
  • 1/4 כוס חלב
  • לשכבת הבננה: 1 בננה, 1/4 כוס יוגורט וניל
  • לשכבת התותים: 1/2 כוס תותים חתוכים ו1/4 כוס יוגורט וניל

הוראות הכנה:

1. מערבבים בבלנדר את הגלידה והחלב עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

2. מוזגים את התערובת לתוך תבניות שלגונים, מקפידים למלא רק 1/3 מהגודל (אתם מוזמנים לשתות את כל מה שנשאר) מקפאים את התבניות כ-15דק.

3. טוחנים בבלנדר את הבננה והיוגורט עד קבלת מרקם חלק, מוזגים מעל שכבת הגלידה שכבת בננה באותו גודל . מקפיאים למשך 15 דקות.

4. טוחנים בבלנדר את התותים והיוגורט עד קבלת מרקם חלק, מוזגים מעל שכבת הבננה שכבת תות באותו גודל. שמים את המכסים והמקלות במקום ומקפיאים למשך 4 שעות נוספות.

5. מוצאים את השלגונים מהתבניות ומגישים מיד.

זמן הכנה: 15 דקות.

זמן כולל: 4 שעות ו-15 דקות.

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות