fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178243 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

המאפים הכי-הכי לראש השנה

השף אפרים יעקובוב ממאפיית ירדן עושה לילות כימים, כדי לעמוד בקצב ההזמנות לראש השנה. המדור ממליץ גם לכם למהר ולהזמין
שנה טובה ממשפחת יעקובוב ממאפיית ירדן | צילום: עצמי
שנה טובה ממשפחת יעקובוב ממאפיית ירדן | צילום: עצמי

משפחת יעקובוב ממאפיית ירדן (רחוב הגפן בקרית ביאליק) עדכנה את המדור שבימים אלה של טרום חגים, השף אפרים יעקובוב עושה לילות כימים, כדי לעמוד בקצב ההזמנות לראש השנה. המדור ממליץ גם לכם למהר ולהזמין מהמבחר הענק: עוגות, עוגות יום הולדת, עוגיות מהמטבח הקווקזי, פירושקי, מאפה תרד קווקזי, לחם קווקזי, מלוואח קווקזי עם גבינה בולגרית, בייגלה רומני בעבודת יד, לחמי מחמצת, לחמניות כוסמין או מקמח מלא, מאפים נטולי גלוטן, באגטים של בונז'ור, פיצות ופיתות זעתר, וכל העונג המשובח הזה מעשה ידיו של אפרים. בכלל מומלץ לכם להגיע, כי יש עוד שלל הפתעות במאפייה לשנה טובה ומתוקה.

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות