fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178232 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

החוויה המתוקה של מרים גנון

הקונדיטורית מנצרת עילית השתתפה בסדנה יוצאת דופן באקדמיה הקולינרית בקייב, בהשתתפות קונדיטורים מובילים מאירופה
גנון והפטיסייר הצרפתי (צילום עצמי)
גנון והפטיסייר הצרפתי (צילום עצמי)

הקונדיטורית מרים גנון מנצרת עילית, השתתפה בשבוע שעבר בחוויה יוצאת דופן. גנון יצאה יחד עם קבוצת של 11 קונדיטורים מקצוענים מכל הארץ, להשתלמות באקדמיה הקולינרית  בקייב, בה נטל חלק אלוף צרפת בתחום הפטיסייר ג׳והן מרטין, יחד עם קונדיטורים מובילים מאירופה. ״זו הייתה חוויה מתוקה של 5 ימים שכולה סביב הקונדיטורייה״, מסבירה גנון.

במהלך השהות בקייב קיימה הקבוצה סיורים בעיר, קניות, ארוחות שחיתות, וישיבות חברתיות. ״הכל סביב  המתוק והקינוחים. הייתה שחיתות מתוקה״, מסבירה גנון.

גנון והפטיסייר הצרפתי (צילום עצמי)
גנון והפטיסייר הצרפתי ג'והן מרטין (צילום עצמי)

בסדנה הם למדו על עולם הפטיסיירי המתקדם מאחד קונדיטורים שמובילים את הקונדיטוריה המודרנית בעולם. בלילה האחרון הייתה פרזנטציה ענקית של כל הדברים שנלמדו במהלך הסדנה. ״עם הטעם הזה חזרנו לארץ ואת מה שלמדנו ניישם על  הקרובים שלנו״, היא מסכמת ואומרת.

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות