בית / קריות / פנאי קריות / איך מכינים מוצרלה בחצי שעה?

איך מכינים מוצרלה בחצי שעה?

בשבוע שעבר יצא לדרך הראשון מתוך סדרה של אירועים בנושא גבינות ויין, שנערך בקפה אמה בקרית חיים. בתחילה התוודעו הנוכחים ליין דסקל, שנמזג מחביות עץ גדולות היישר לכוסות או לקנקנים.

נציג היקב, תומר איסרוביץ', הרצה על הכנת הגבינות, אולם במקום תהליך שנמשך שעות ואך ימים לצורך הכנת גבינה, הוא ערך סדנה שבה למדו כי מכינים גבינת מוצרלה בתוך חצי שעה בלבד. בשיתוף הקהל נעשה תהליך ההכנה של הגבינה החל מהחלב שנשפך לסיר, הוספת חומרים מגבנים, חימום ולישת הגבינה לכדי כדור דחוס של גבינת מוצרלה. באותו התהליך של הכנת הגבינה הוכנה גם פיצה שצופתה במוצרלה וחולקה בין האורחים.

בין האורחים שבילו בלגימת יין ואכילת גבינות היו יוסי ואסתי אור, תקווה ושמוליק איסרוביץ' וגם בעלי המקום, לילי וניסים, התפנו מעיסוקיהם על מנת ליהנות מהיין והגבינות. היה טעים ואנין.

יין היישר מהחבית לקנקן [צילום: דורון גולן]
יין היישר מהחבית לקנקן [צילום: דורון גולן]
מוצרלה בהכנה ביתית [צילום: דורון גולן]
מוצרלה בהכנה ביתית [צילום: דורון גולן]
המוצרלה הפכה לפיצה [צילום: דורון גולן]
המוצרלה הפכה לפיצה [צילום: דורון גולן]
בעלי הבית, לילי וניסים [צילום: דורון גולן]
בעלי הבית, לילי וניסים [צילום: דורון גולן]

בדוק גם

_68A3232

נטול פוזה

"אף פעם לא ארגיש תל אביבי, תמיד ארגיש קרייתי. ככה אני נראה, מתלבש ונוהג בביתי ובמשפחתי" * אודי מירון, הבעלים של חברת ההפקות ענני תקשורת, אמנם עזב את קרית חיים מיד לאחר הצבא, אבל קרית חיים מעולם לא עזבה אותו. השבוע הוא השיק את ספרו השני "ינקי, סע הביתה", שבו שזורים זיכרונותיו ממחוזות נוף ילדותו * "קרייתי", הוא אומר, "זה הרבה יותר להיות קרוב לעצמך"

יהודה אטיאס. צילום: דורון גולן

המסע שלו

דווקא כשחשב שהנה הוא סולל את דרכו לתפקיד ניהולי בכיר בבזק, באה הפוליטיקה הפנים ארגונית וסטרה לו בפנים. אחר כך באו התאונה הקטלנית שבה היה מעורב ובעקבותיה הימים הקשים, והוא החליט לשנות כיוון, לאימון אישי © תכירו את יהודה אטיאס מקרית אתא שהקים מערך של קואצ'רים בשפה הערבית ועכשיו שואף להגיע גם לחרדים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *