שלושה שפים צרפתים עטורי כוכבי מישלן ופרסים בינלאומיים ביקרו בחמישי האחרון בכפר הילדים "מגדים" במגדל העמק כחלק משבוע הקולינריה הצרפתית שמקיימת שגרירות צרפת בישראל. במסגרת השבוע שמתקיימת זאת השנה הרביעית ברציפות, הגיעו לישראל בהתנדבות מלאה 28 שפים צרפתים בעלי דירוגים יוקרתיים, לבשל במסעדות, מאפיות וקונדיטוריות וכן בכפר הילדים "מגדים" של אגודת SOS הבינלאומית אותם החלה לאמץ שגרירות צרפת לפני כשנתיים.
שלושת השפים שביקרו במגדל העמק; קוונטין ז'ופלה וסבסטיאן סנז'ו המחזיקים בכוכבי מישלן הנודעים והשף סטפן פרוש המחזיק בתואר השף הטוב ביותר של צרפת במדריך לוג'י, ובעל 2 מצנפות במדריך "גו-מיו" קיימו שתי סדנאות, האחת לאימהות בה הסבירו כיצד מכינים ארוחת גורמה מהמרכיבים הבסיסיים ביותר שיש לכל אחד במטבח במהלכה הכינו פילה עוף עם שיבולת שועל וקישואים ובסדנה של הילדים הכינו עוגיות "סבלה" עם גבינת מסקרפונה ותפוחי עץ מקורמלים.
כפר הילדים "מגדים" במגדל העמק הינו אחד משני כפרי הילדים שמפעילה אגודת כפרי הילדים SOS בישראל. האגודה, הפועלת בשיתוף ובפיקוח משרד הרווחה, מעניקה בית חם לכ- 170 ילדים בסיכון, אשר הוצאו מבתיהם בשל סיבות שונות.