fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178232 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

"עלייה חדה בהזמנות לאוכל מוכן מהמסעדה הביתה" בעקבות משבר הקורונה

סולטאן אבו פול, שף ובעלים של המסעדה בבית זרזיר, "אנו עדים לגידול בכמות המזמינים מדי יום לאוכל מוכן הביתה מהמסעדה, לרבות סלטים מוכנים, מנות בשריות וצמחוניות".
השף סולטן אל פול (צילום עצמי)
השף סולטן אל פול (צילום עצמי)

למרות החשש ממשבר הקורונה, תנועת הסועדים במסעדה הבדואית אלסולטאן שומרת על יציבות ובשבת האחרונה מטיילים רבים אף אלצו להמתין לשולחנות שיתפנו.  במקביל, מציין סולטאן אבו פול, שף ובעלים של המסעדה בבית זרזיר, "אנו עדים לגידול בכמות המזמינים מדי יום לאוכל מוכן הביתה מהמסעדה, לרבות סלטים מוכנים, מנות בשריות וצמחוניות".

המסעדה בכלל ובית זרזיר בפרט שוכנת בצומת דרכים מרכזית בעמק יזרעאל והגליל תחתון וסמוכים לה  קיבוצים ויישובים קהילתיים רבים, אשר עבור חלק ניכר מתושביהם היא הפכה זה מכבר למרכז בילוי קולונרי מחד ולמקור קניה של מגוון גדול של סלטים ומאכלים טריים, איכותיים ובמחירים נוחים .

סולטאן אבו פול: "חשוב, במיוחד בימים אלה, לשמור על שגרת חיים ולא להיכנס לפאניקה בגלל הקורונה. אני מאמין, מקווה ומאחל שהמשבר יחלוף מהר ותנועת המטיילים מכל רחבי הארץ תמשיך לפקוד את הצפון בכלל ואת המסעדות, בתי המאפה והעסקים בבית זרזיר בפרט".

 

חדשות נוספות בידיעון עפולה והגליל!

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות