fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178238 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

יעל שביט נסעה עד ירושלים לאכול אצל השף עזרא קדם

כשצוות משרד הייעוץ האסטרטגי 'תקשורות' מהגליל, מגיע לעיר הבירה לצורכי עבודה, לא שוכח לבקר שם את החבר, השף הירושלמי, עטור השבחים
יעל ונטע אצל השף עזרא קדם (צילום עצמי)
יעל ונטע אצל השף עזרא קדם (צילום עצמי)

*כשצוות משרד הייעוץ האסטרטגי 'תקשורות' מהגליל, מגיע לעיר הבירה לצורכי עבודה, לא שוכח לבקר שם את החבר, השף הירושלמי, עטור השבחים, עזרא קדם, בסטודיו הקולינרי החדש שפתח בעין כרם, הצופה אל הנוף, ממוקם במבנה אבן, סביבו גינה ענקית של ירק ותבלינים, מהם מכינים במטבח השף והטבחים המוכשרים, את המנות המופלאות, כולל בשר משובח וגבינות מובחרות מהסטף (משפחת זלצר) ויינות של יקב סוסון ים.

*הסטודיו הקולינרי של שף קדם מציע ארוחות ייחודיות, בהזמנה מראש כמובן. יעל שביט ונטע שושן ממליצות.

*לאחר שנה של הפסקה, חוזר "בירה בנמל"- יריד הבירה בנמל עין גב, ביזמת תיירות עין גב ובשיתוף מועצה אזורית עמק הירדן.

*בין האירועים על המזח בנמל: טעימות בירה, פוד טראק, מסעדת הדגים, מפגש הדייגים, הופעות חיות, מוסיקה ועוד, יום חמישי 28.10.2021, החל מהשעה 17:00

מוסקו הגיע לביקור

*יגאל מוסקו כתב המגזין הבכיר של 'אולפן שישי' בערוץ 12, ביקר את הדבוראי עמית יוסף במכוורת 'הכל דבש'. יוסף ערך למוסקו סיור מקצועי בין מחלקות מפעל הדבש ובכוורות הממוקמות בשטחי הגידולים החקלאיים סביב המושבה, כמו גם, סדרת טעימות דבש במרכז המבקרים של המכוורת.

*מוסקו התרשם מאוד מסיפורו של יוסף, אשר היה בעברו חבלן משטרתי והחליט לעשות הסבה מקצועית לעבודה בחקלאות וציין, כי אהב במיוחד את דבש השיזף, הידוע בסגולותיו הבריאותיות וטעמו העמוק.

יגאל מוסקו והדבוראי עמית יוסף במכוורת הכל דבש (צילום מועצת הדבש)
יגאל מוסקו והדבוראי עמית יוסף במכוורת הכל דבש (צילום מועצת הדבש)

לידיעות נוספות הקליקו כאן* לדף הפייסבוק שלנו הקליקו כאן*

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות