fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178240 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

מה צריך לדעת לפני שקונים מעשנת בשר?

באילו שבבי עץ כדאי להשתמש? מה ההבדל בין פחם לעץ? עולם עישון הבשר צובר תאוצה וב Traeger Grills יספרו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לקחת חלק בטרנד הבשרי
כל מה שצריך לדעת בשביל לבחור מעשנת בשר | Traeger Grills
כל מה שצריך לדעת בשביל לבחור מעשנת בשר | Traeger Grills

 

טרנד הבשר המעושן מתפשט לאחרונה בארץ כמו אש בתא עישון. ואם אין עשן בלי אש אז בוודאי שאין בשר מעושן בלי מעשנת בשר איכותית.

חובבי הבשר והברביקיו בישראל מקבלים המון הזדמנויות נהדרות לחגוג עם המנות האהובות עליהם ביותר.

במדינה שבה הקיץ ארוך במיוחד, יש לנו שפע של זמן וגם לא מעט תירוצים להצטייד בבשרים משובחים,

לפנק את החברים והמשפחה, וליהנות ממעדנים של ממש.

כדי לשדרג את החוויה הקולינרית הזו תוכלו להצטייד במעשנת בשר ביתית, ורגע לפני שאתם רוכשים מעשנת לחצר הפרטית שלכם, הנה כמה נקודות למחשבה שהמומחים ב Traeger Grills ממליצים לקחת בחשבון

 

לפני שמתחילים: הכירו את המעשנת

את הבשר המשובח אנחנו מכינים מאז ומעולם, אם כי בשלל שיטות וטכניקות מיוחדות.

בשנים האחרונות זוכה שיטת העישון למעמד של כבוד, והאמת היא שזו לא הפתעה מאוד גדולה.

במקום הפחמים או הגז, אנחנו חוזרים אל העץ ואל הטעמים המופלאים.

את שבבי העץ אנחנו מכניסים למעשה אל המעשנת, והיא זו שתורמת לטעמים המיוחדים במינם, וגם לארומה המשגעת.

עם זאת, יש היום סוגים שונים של מעשנות, וכדאי להכיר אותן לפני שאתם בוחרים את זו שתשתלב בחצר הפרטית שלכם.

 

מעשנת בשר ביתית – על איכות לא מתפשרים

אז איך תהפכו את ארוחת הבשרים הבאה שלכם לפינוק של ממש?

לפני שאתם בוחרים מעשנת בשר ושבבי עץ לעישון, ודאו שאתם בוחרים מעשנת קלאסית, ממש כמו זו שהייתה משמשת בעבר – עם תא בעירה הנפרד מתא הבישול.

כך בולי העץ יבערו בתא אחד, בעוד העשן יעבור דרך התא הנוסף, שבו ניצב למעשה הבשר.

כעת תהליך הבישול יתבצע באופן איטי ומדויק, והטעם שתקבלו יהיה שונה ואיכותי.

אז נכון, אפשר למצוא גם מעשנות חשמל או פחם שבהן הבישול מתבצע בתא שבו מתבצעת גם הבעירה, אבל התוצאה שמתקבלת אחרת לחלוטין, ועל הטעם אתם ממש לא רוצים להתפשר.

 

פרטים טכניים וחשובים לבחירת מעשנת בשר

באופן כללי כדאי לוודא כי עוביה של דופן המעשנת הביתית לא יורד מ-3 מ"מ, שהרי המטרה שלנו היא ליהנות מבידוד איכותי ככל האפשר.

בנוסף מומלץ לבחור בקפידה את העץ שבו תשתמשו, שכן סוגים שונים של עץ ישפיעו על הטעם ועל התוצאה שתקבלו.

אלא שחברות רבות מציעות עצי עישון שמגיעים משימושים שונים, לרבות עצים ממפעלי רהיטים, מה שאומר שהם כוללים גם כמה חומרים שפוגעים באיכות העץ – ומשפיעים על טעמו של הבשר.

אם כן, רק עץ 100 אחוז איכותי יתאים לצרכים שלכם, וסוגי עץ שונים ישפיעו גם על הטעם, לרבות עצי דובדבן או מסקיט.

 

הכירו את המעשנת שלכם

אחרי שזיהינו את סוג המעשנת המתאימה לכם וגם את העץ האידאלי לבישול הבשר,

חשוב לזכור ששיטת ההכנה הזו שונה במהותה משיטות קלאסיות שאתם בוודאי מכירים.

אז לפני שאתם צוללים לעולם חדש של טעמים משובחים, הכירו את המעשנת שלכם ולמדו איך תוכלו להפיק ממנה את המיטב.

כך תיהנו מסטייקים עסיסיים, מהמבורגרים מפנקים וגם ממנות דג וירקות שיקבלו טאץ' אחר, מיוחד ומלהיב, וישדרגו את שולחן האירוח שלכם בקלות רבה.

 

אם גם אתם מחפשים מעשנת בשר, שבבי עץ לעישון, כלים למנגל או אביזרים למנגל – הגעתם למקום הנכון!

אנחנו Traeger Grills נשמח לסייע לכם ולהתאים לכם את המעשנה הייחודית שתתאים לצרכים האישיים שלכם.

לפרטים נוספים או קבלת הדרכה אודות מעשנת בשר של טרייגר צרו עמנו קשר טלפוני במספר 1800-10-12-84 או בקרו באתר שלנו בכתובת www.traegergrills.co.il

 

הישארו מעודכנים באתר בלינקר או בפייסבוק חדשות נתניה

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות