שווה את ההשקעה: קייק פופס מסטיק וניל בציפוי דואט שוקולדים מנצנץ. פיתוח מתכון של מנכ"ל ממלכת האופים, טלי שני.
רכיבים:
1 צנצנת מחית מסטיק bakers
150 גרם סוכר
120 גרם קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה bakers
1/4 כפית אבקת אפייה bakers
1/4 כפית מלח
1/4 כוס חלב (או מיץ תפוזים למתכון פרווה)
3 כפות שמן קנולה
1 ביצה
1 כפית משחת וניל ממדגסקאר (המקורי בלבד!) bakers
לציפוי:
150 גרם שוקולד לבן bakers
100 גרם שוקולד מריר bakers
5 כפות שמן
1 חבילה מקלות לקקן
1 חבילה נצנצים לקישוט עוגות בצבע זהב
אופן ההכנה: מנפים במנפת קמח: קמח, אבקת סודה, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים לקערה בהדרגה את השמן, הביצה, החלב ומשחת הווניל. מחלקים את המסה לשני חלקים. חלק אחד מעבירים לקערה ואליו מוסיפים 1 כפית מחית מסטיק מרוכזת שתיתן לנו טעם וניל מסטיק ייחודי לעוגיות הקייק פופס שלנו. מערבבים.
מוסיפים את מסת המסטיק למסת הווניל ומערבבים בתנועות קיפול פעם אחת או פעמיים ומפסיקים וכך נוצר לנו אפקט שיש ורוד בעוגיות. מחממים את פלטת הקייק פופס 3-5 דקות לערך ומשמנים מעט את השקעים בעזרת מברשת.
שופכים לכל שקע עד סופו את המסה שלנו. סוגרים את המכשיר וממתינים כ 8 דקות לערך עד השחמה. פותחים את המכשיר ונועצים מקל סוכריה בכל קייק פופס. מצננים על רשת צינון. ממיסים את השוקולד הלבן ומוסיפים 4 כפות שמן ומצפים את הקייק פופס בשוקולד הלבן. לאחר שהשוקולד התקשה ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לאחר המסה 1 כף שמן ומכניסים לשקית זילוף. קוטמים את קצה השקית ומקשטים על הקייק פופס. מפזרים מעל הקייק פופס מעט נצנצים בצבע זהב לקישוט.
ממלכת האופים מתמחה בשווק אביזרים וחומרים לאפיה לקונדיטורים וטבחים מקצועיים חנותינו פתוחה גם לחובבי האפיה ולקהל הרחב. ניתן למצוא אצלנו מגוון רחב של מוצרים ואביזרים ממלכת האופים מתמחה בשווק אביזרים וחומרים לאפיה לקונדיטורים וטבחים מקצועיים חנותינו פתוחה גם לחובבי האפיה ולקהל הרחב. ניתן למצוא אצלנו מגוון רחב של מוצרים ואביזרים.