פסטיבל היין השביעי בקיסריה
השנה שמים דגש מיוחד על החוויה הקולינרית המשודרגת, עם שלושה מוקדי אוכל מרשימים: 'אדים סאם' שיציע מגוון דים סאם בשרי וצמחוני בהכנה טרייה מול הקהל, 'מיטראק' עם מטבח בשרים עשיר ואפשרויות צמחוניות, והשף המוערך רפאל אנג'ל, בעל ניסיון עשיר במסעדות המובילות בתל אביב, שיפנק את הבאים במאפים טריים מהטאבון.

בין היקבים המשתתפים ניתן למצוא את שמות הצמרת של תעשיית היין הישראלית, ביניהם יקב טפרברג, יקב גבעות, יקב לוריא, יקב שילה ורבים נוספים. כל מבקר יקבל כוס קריסטל איכותית מבית Stolzle, איתה יוכל לטעום ללא הגבלה ממבחר היינות המוצגים, ולקחת אותה למזכרת בתום האירוע.

האירוע, שיתקיים בין השעות 18:30-22:30, מציע חוויה מושלמת בחלל מקורה וממוזג, עם מוזיקה מעולה מדי.ג'יי לאורך כל הערב וחניה חופשית. בנוסף ליינות, יוכלו המבקרים ליהנות ממגוון סדנאות ופעילויות הקשורות לעולם היין.
הפסטיבל, בהפקתם המשותפת של 'רזי הכרם' ו'הבוטיק של נתי', הפך כבר למסורת מקומית מוצלחת המושכת אליה חובבי יין ואוכל משובח מכל רחבי הארץ. האוכל באירוע כשר בהשגחה מלאה ויימכר בתשלום נפרד.

מספר המקומות מוגבל ומומלץ להזמין כרטיסים מראש.
לרכישת כרטיסים