סלבס, כוכבות רשת, מובילי דעת קהל, אושיות אופנה ופאשניסטיות, הגיעו לעופר הקניון הגדול בפתח תקווה, לרגל פתיחת חגיגית של חנות הפופ-אפ השל מותג האופנה, מיס נורי.
את המוזמנות קיבלו נעמי סימן טוב, מנכ"ל עופר הקניון הגדול ואלינור ברוך יושע, מבעלי המותג מיס נורי, שפתחו את הבוקר בקוקטייל, מינגלינג, וחשיפת הקולקציה החדשה לקיץ 2026. סימן טוב: "הפופ אפ יפעל בקניון למשך כחצי שנה ויציע קולקציות חדשות לנשים לצד קולקציות לגברים ולילדים".
בין האורחות בלטו: הקומיקאית עדי אשכנזי, הדוגמנית שיר אלמליח, כוכבת הרשת אודיה פינטו, השחקנית ויוצרת התוכן יסמין עומרי ועוד. עדי אשכנזי, הפרזנטורית של קניוני עופר, סיפרה שהיא נמצאת בחודש עמוס במיוחד עם הופעות מדי ערב. אשכנזי: "אני כבר מחכה לחופש הגדול כדי לצאת לחופשה משפחתית בחו"ל". פינטו, גרפה מחמאות על הלוק החדש שלה. היא סיפרה שהתחילה להתאמן עם מאמן כושר פרטי שלוש פעמים בשבוע. עדת המעריצים והמעריצות שהצטופפו בקניון להצטלם עם פינטו לא גרמו לה לבהלה והיא שמרה על קור רוח והייתה סובלנית כלפי כל אחת ואחד שעמדו בתור כדי לעשות איתה סלפי. אשכנזי ופינטו גילו גם שהן מעריצות מושבעות של עומר אדם, ושתיהן מנסות להשיג כרטיסים להופעה הקרובה שלו. הלו, מישהו מוכן לסייע?
אלינור ברוך יושע, מייסדת ובעלת המותג מיס נורי, חשפה את הקולקציה החדשה ואמרה: "אנו בטוחות שהנוכחות שלנו בעופר הקניון הגדול בפתח תקווה תביא חוויית קנייה חדשה, אופנתית ומרעננת. השקענו רבות בהקמת הפופ-אפ ואנחנו מתרגשות סוף סוף לפגוש את הלקוחות שלנו גם מחוץ למסך".





