המגישה, הסופרת ואושיית הרשת הקולינרית עדי שילון (36), נחתה בישראל לרגל צילומי הקמפיין הראשון שלה, עבור מותג ההלבשה התחתונה היוקרתי ג'ק קובה, אליו נבחרה לאחרונה להיות הפנים החדשות לקולקציית הקיץ 2024.
הצילומים נערכו בפנטהאוז מפואר בתל אביב ושילבו בין הקולקציה החדשה של ג'ק קובה לבין מתכוני האפייה שלה. שילון הסבירה על החיבור המפתיע בקמפיין שלה עם המותג ואמרה: "זה מסע פרסום שמעצים את האישה על כל גווניה. מצד אחד שיא הנשיות, היופי והאסתטיקה ומצד שני היומיום הכי רגיל שאצלי הוא הרבה במטבח, בישול ואפיה, האהובים עלי".
שילון גם חשפה במהלך הצילומים ואמרה: "בשנים האחרונות אני משקיעה יותר בעצמי. אני עוברת תהליך של העצמה ושינוי. אנשים שואלים אותי איך רזיתי ואני עונה את האמת: המשקל היחיד בבית שלי הוא המשקל במטבח. כבר שנים שאני לא מתעסקת בדיאטות, אלא משקיעה את האנרגיה בלעשות דברים שיעשו טוב לגוף ולנפש שלי".
"יש תגובות נעימות על המראה שלי, אולי כי אני גם מראה את עצמי קצת יותר ברשתות לאחרונה, אבל אני זוקפת אותן בעיקר למקום שלי עם עצמי. לא משנה בכלל באיזו מידה אני, אם טוב לי, עד כמה שאפשר שיהיה טוב בעת הזאת, ואם אני מסתכלת במראה ואוהבת אותי, אז גם התגובות טובות".
על המקום שתופס הספורט בחייה, אמרה שילון: " אני מאד אוהבת להתאמן ועושה ספינינג לפחות שלוש פעמים בשבוע, מה שמדייק אפילו יותר את הצורך לאכול דברים שמרימים לגוף שלי ונותנים לי את האנרגיה שאני צריכה".
בימים אלו עדי שילון נמצאת בעריכות אחרונות של כתיבת ספרה השני שמתוכנן לצאת לאור לקראת ראש השנה. ספרה הראשון "על החיים ועל האוכל", המאגד את סיפורי האהבה ואת רגעי הזמן המיוחדים שלה לכדי ספר זיכרונות ובו סיפורים קצרים, ביניהם שזורים מתכונים של המורים מהם למדה, לצד כאלה של אמה וסבתה, זכה להצלחה רבה.
אהבתה למטבח הפכה את חשבון האינסטגרם שלה K 114 למוביל דעת קהל: "בעבר חשבתי שבישול ואפיה שייכים לגיבורי על. מאז הקורונה, כשלמדתי את רזי המטבח, הבצק הפך לסיפור אהבה ויותר מזה, הוא המטפל שלי, המאהב שלי, יום בלי התעסקות בדבר הזה גורם לי לגירוד בידיים".
"השעות הרבות שאני מבלה במטבח הן רגעים של אושר, האושר שממלא אותי כשאני מכינה בצק ויוצרת ממנו משהו שמשמח את האהובים עלי, מאפשר לי להגיע לאוכל ממקום נכון ואוהב".
"יוסף בעלי הוא הטועם מלכותי. הכל עובר דרכו, הוא טועם הכל ונדרש לדווח לי אם חסר מלח? אם יש צורך בהוספת תבלין אחר? האם הבצק טפח מספיק? האם זה קליל? אוורירי? האם הוא מתובל במידה מספקת? אין לו רגע של נחת לאכול בשקט. אם יוצא לי טעים יותר ויותר זה בזכות המשוב שלו".
גם יום הצילומים הזה התאפשר לי לא מעט בזכותו של יוסף: "אני האמא הכי לא משחררת. כבר חמש שנים שלא עזבתי את בתי מישל ליותר מ-24 שעות. היום יוסף אתה ואני מצטלמת".
הקמפיין בכיכובה של עדי שילון יעלה בחודש הקרוב, אז שווה לחכות.