לראשונה מאז שבן זוגה נרצח בנובה, הדוגמנית וכוכבת הרשת ג'סיקה אלטר חגגה יום הולדת

לאחר שבשנה שעברה ציינה הדוגמנית וכוכבת הרשת ג'סיקה אלטר את יום הולדתה על קברו של בן זוגה, בן שמעוני ז"ל, שנרצח על ידי מחבלי חמאס בפסטיבל בנובה ב-7.10, היא הרשתה לעצמה לחגוג לראשונה יום הולדת 29, באווירה אינטימית ועם כמה מחברותיה הקרובות
הלב נשבר אבל החיים ממשיכים. ג'סיקה אלטר צילום: יח"צ

הדוגמנית וכוכבת הרשת ג'סיקה אלטר (70 אלף עוקבים), שאיבדה את אהבת חייה, בן שמעוני, שנרצח בזמן שניסה להציל אחרים בפסטיבל בנובה ב-7.10, חגגה מאז האובדן יום הולדת 29 באווירה אינטימית עם 15 מחברותיה הקרובות, שליוו אותה בתקופה האחרונה.

לרגל חגיגות יום ההולדת סגרה אלטר חדר קריוקי פרטי ב"ביטבוקס" תל אביב ובין השירים, הצחוקים, האוכל והאלכוהול, הרשתה לעצמה לזייף וליהנות, לראשונה מאז האובדן, ברגע של שמחה משותפת עם חברותיה הטובות, ביניהן: אירה דולפין, ניקול מהאח הגדול, טניה לאורן, אורין ג'ולין, חן גל ועוד.

מאז האסון, מקדישה ג'סיקה את זמנה בפעילויות להנצחת בן שמעוני, להסברה ברשתות החברתיות על מה שקורה בישראל ושיתוף כנה על ההתמודדות האישית שלה עם האובדן ותהליך הריפוי.

בנאום קצר לחברות אמרה ג'סיקה: "מוזר לי לצחוק ולשמוח שוב. אבל אני מבינה שזה לחלוטין חשוב ללב. פתאום נזכרתי קצת בחיים שהיו לי של לפני ה-7.10 ואני מקבלת קצת את ג׳סיקה הקודמת. חוויתי שמחה אמיתית ללב. אני חוגגת 29 אחרי שלא חגגתי מאז האסון. שנה שעברה ציינתי את יום הולדתי בקבר של בן. אני שמחה להיות כאן וללמוד מחדש ללכת".

ג'סיקה אלטר בחרה לפתוח את חגיגות היום הולדת שלה בשיר אהבה של הזמרת נסרין קדרי "לומדת ללכת" ואמרה לחברותיה: "זה  שיר געגוע לבן. מאז השבת השחורה, הלב שלי לא מפסיק לדמם, והוא התחבר לי לתקופה המורכבת והקשה הזו, שהייתי צרכה ללמוד ללכת לבד. חוויתי אובדן, ייאוש, שברון לב וכמיהה והייתי שומעת את השיר הזה בלופ מבוקר עד ערב".

וכיצד הפתיעו החברות הטובות את ג'סיקה? קנו לה זר פרחים ענק, בלונים ומתנות. את עצמה פינקה אלטר בכרטיס טיסה לחופשה קצרה ביוון.

ג'סיקה חוגגת יום הולדת:

https://youtube.com/shorts/huNMOMn_-3I?si=DvvGWXd7USgURH47

ג'סיקה חוגגת בשנה שעברה בקבר של בן שמעוני:

https://www.instagram.com/reel/C2Kiwzto9KH/?igsh=NnBkNHB3em5hZzh5

 

 

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

כדאי לקרוא

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות