הכי קרוב ל”מהיר ועצבני”, סדרת הסרטים המצליחה שאהודה במיוחד על חובבי האקשן המוטורי, תוכלו לחוות כעת בגרסה ישראלית: אליפות ישראל במרוצי דראג 2025, ממשיכה עם המירוץ השני בסדרה, והפעם היא מגיעה למנחת ערד ב 8-9 באוקטובר, חול המועד סוכות.
מרוצי הדראג, שהפכו לשם דבר בעולם הרכב, חוזרים לעורר את האדרנלין בישראל במסגרת אליפות ישראל הרשמית של התאחדות לנהיגה ספורטיבית. במירוץ השני לעונה, יתחרו כ־100 נהגים עם המכוניות הכי מהירות, הכי עוצמתיות והכי נדירות בארץ – רכבי־על, מכוניות מרוץ טהורות וכלי רכב משופרים עד לקצה גבול היכולת המוטורית.
על המסלול ייקבע מי יוכתר כ ”אלוף הדראג הבלתי מעורער של ישראל” בתאוצות מסחררות של 0 עד 402 מטר. המכוניות, שנבנו לאורך שנים על ידי צוותים מקצועיים מהארץ ומחו”ל, חלקן עם הספקים מטורפים של למעלה מ־2000 כ”ס, יתחרו ראש בראש על התואר הנחשק.
מעבר לחוויית המירוצים, יערך אירוע ענק במתכונת פסטיבל, הכולל בין היתר: תצוגת רכבים אקזוטיים ומשופרים, דוכני אוכל כשרים, אטרקציות והפתעות לכל המשפחה. את האירוע ינחה דורון קאופמן מ-MotorHeads.
מהנהלת ההתאחדות לנהיגה ספורטיבית בישראל, נמסר: ״ספורט מוטורי הוא הרבה מעבר למירוץ. זו תרבות של דיוק, השקעה ותשוקה למכוניות. אליפות ישראל במרוצי דראג מביאה את רמת הנהיגה, הטכנולוגיה והבידור הגבוהה ביותר לקהל הישראלי, ואנחנו גאים להפוך את חג הסוכות לחגיגה מוטורית אמיתית״.
מתי? חול המועד סוכות: יום רביעי, 8.10.2025 – "המלחמה על הזינוק". אימונים, קביעת זמנים וקרבות דירוג (10:00–15:00).
יום חמישי, 9.10.2025 – קרבות ניפוי, מקצי הגמר וטקס גביעים חגיגי (10:30–15:30).





