סיף: מדליית כסף לנבחרת הגברים של ישראל בתחרות גביע העולם

הישג ענק לנבחרת הגברים בסיף של ישראל בסגנון דקר, שסיימה במקום השני בתחרות גביע העולם שנערכה בהיידנהיים, גרמניה
הישג ענק. נבחרת ישראל בדקר עם מדליית הכסף צילום: באדיבות איגוד הסיף

נבחרת הבוגרים של ישראל, רשמה הישג מצוין בתחרות גביע העולם שהתקיימה בהיידנהיים, גרמניה, לאחר שסיימה במקום השני בסגנון דקר וזכתה במדליית כסף.
הרכב הנבחרת הבוגרת כלל את יונתן כהן (אלוף אירופה לנוער 2023) ודב וילנסקי (אלוף אירופה לנוער 2024) ממועדון הסיף של מעלות, אלון שריד מתל אביב
ויובל פרייליך מהפועל כפר סבא.
הדרך אל הפודיום החלה בניצחון גדול על נבחרת ארצות הברית החזקה, 42:45., והמשיכה בניצחון חלק על נבחרת סלובקיה, 31:45. בקרב על כניסה לרבע הגמר, גברה הנבחרת הישראלית על נבחרת קזחסטן, 36:45. המומנטום הישראלי נמשך גם בחצי הגמר, שם גברה ישראל על נבחרת שוויץ, 25:45. הנבחרת הישראלית נעצרה רק בשלב הגמר, שם היא הפסידה לנבחרת יפן, סגנית האלופה האולימפית, בתוצאה 43:33.
שני הנציגים ממעלות, יונתן כהן ודב וילנסקי, מתאמנים תחת הדרכתו של המאמן יעקב פרדמן , במקביל לאימוניהם בנבחרת הלאומית במכון וינגייט.
מי שהצעידו את הנבחרת להישג המרשים היו המאמנים הלאומיים: אנג'לו מאצוני מאיטליה ואלכסנדר איבנוב מישראל.

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

כדאי לקרוא

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות