fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178243 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

לכבוד חג שבועות: מתכון להכנת פאי גלידת עוגת גבינה תות

חברת בן & ג'ריס ישראל, משתפת אתכם במתכון להכנת קינוח חגיגי, מרענן וטעים, ששומר על מסורת טעמי החג
טעים ומרענן. פאי עוגת גבינה ותות צילום: יח"צ

אם אתם מחפשים קינוח מרענן וטעים לחג השבועות, הנה לכם מתכון להכנת פאי עם גלידת עוגת גבינה ותות. הפאי קל להכנה בבית ויפה להגשה בשולחן החג.

רכיבים להכנת הפאי:

1 פיינט גלידת עוגת גבינה ותות של בן & ג'ריס.

1/4 1 כוסות פירורי עוגיות בטעם קרמל או ביסקוויטים בטעם וניל.

2 כפות סוכר.

4 כפות חמאה מומסת ללא מלח.

250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה.

2 כפות אבקת סוכר.

1/2 כפית תמצית וניל.

1 כפית חמאה.

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. שמים את הביסקוויטים במעבד מזון וטוחנים עד לפרורים.
  2. מערבבים בקערה את הפירורים עם סוכר ומוסיפים את החמאה המומסת.
  3. מהדקים את התערובת עד לקבלת תחתית אחידה. אופים בתנור ל-8 דקות בלבד עד השחמה.
  4. מוציאים את התחתית ומצננים במקפיא למשך לפחות חצי שעה.
  5. מוציאים את הפיינט מהמקפיא להפשרה של 10 דק' לפחות. בזמן הזה מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד להתייצבות.
  6. מוציאים את התחתית מהמקפיא, ועליה מורחים את הגלידה בשכבה אחידה. מחזירים למקפיא לעוד 20 דקות.
  7. מוציאים את הפאי מהמקפיא ומורחים מעל שכבה אחידה של קצפת.
  8. ניתן לקשט עם תותים או שברי ביסקוויט.

שיהיה לכולנו בתיאבון וחג שבועות שמח.

 

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

כדאי לקרוא

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות