מסעדת MOSES AIR מבית קבוצת BBB, שנפתחה בטרמינל 3 בשדה התעופה בן גוריון לפני מספר חודשים, משיקה תפריט ללא גלוטן, לטובת הנוסעים המתמודדים עם צליאק. התפריט החדש והעשיר יוכן באזור נפרד במטבחי המסעדה. בתפריט ניתן למצוא מנות מגוונות המתבססות על המנות המוגשות במסעדה, לאחר שעברו שינוים והתאמות כך שיתאימו לקהל הצורך מזון ללא גלוטן. בין השאר: המבורגרים קלאסיים, המבורגרים מיוחדים, המבורגרים טבעוניים; סלטים, מנות ראשונות, ארוחה מותאמת לילדים, ותוספות מעל ולצד ההמבורגר.
בין המנות בתפריט החדש ללא גלוטן: המבורגר בקר קלאסי, הארטבורגר המפורסם, ג'ט לג, ביונד ועוד.
ההמבורגרים בתפריט הייעודי מוגשים בלחמניות ללא גלוטן, מהסלטים הוצאו מרכיבים שונים הכוללים גלוטן, שהוחלפו ברטבים ומוצרים אחרים ואת הצ'יפס מכינים טבחי המסעדה בצ'יפסר נפרד, המיועד אך ורק לטיגון ללא גלוטן.
אהובה תורג'מן, מנכ"לית קבוצת BBB: "לאור הביקוש ההולך וגובר בשנים האחרונות למנות ללא גלוטן, ולאור העובדה שלאנשים המתמודדים עם צליאק לא קיימות חלופות ראויות בנמל התעופה, החלטנו להרים את הכפפה ולאפשר לכל בני המשפחה ליהנות מארוחת המבורגרים מעולה, המותאמת לכל אחד לפי צרכיו הייחודיים".
מסעדת ההמבורגרים MOSES AIR, נפתחה לפני כחצי שנה בשרוול E בטרמינל 3, כמסעדת בר, ומציעה תפריט המבורגרים מגוון ומנות נוספות לכל המשפחה, המתבסס על בשר טרי שנטחן במסעדה בכל יום.
יצוין כי המסעדה אינה סטרילית מגלוטן וכי המוצרים השונים מכילים/ עלולים להכיל אלרגנים מסוגים שונים.