fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178243 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

קפה, מאפה ופיצה בטאבון: הקונספט החדש של רשת ביגה

רשת בתי הקפה 'ביגה' פותחת סניף בקונספט חדש בהשקעה של 2.5 מיליון ש"ח, שמשלב לראשונה בית קפה ופיצרייה בסגנון איטלקי של פיצות פרימיום הנאפות בטאבון  
כרגע רק פיילוט. פיצות בטאבון בביגה צילום: אסף לוי

רשת קפה 'ביגה' פותחת סניף בקונספט חדש, בקריית ים, בהשקעה של 2.5 מיליון ש"ח. זהו הסניף  הראשון של רשת ביגה המשלב בית קפה עם פיצרייה פרימיום איכותית, בסגנון איטלקי.

הסניף החדש ממוקם במתחם C בקריית ים ומשתרע על שטח של 300 מ"ר ומציע כ-150 מקומות ישיבה, עם אזור לאירועים פרטיים VIP עד 50 איש בהזמנה מראש.

התפריט בסניף החדש כשר למהדרין ולצד ארוחות הבוקר, צהריים וערב, הוא יכלול מעתה גם תפריט עשיר של פיצות מהתנור, הנאפות במקום בתנור איטלקי, עם מתכון ייחודי של ביגה, וחומרי גלם טריים ואיכותיים: רטבים מיוחדים המיוצרים במפעל, קמחים איכותיים, 100% גבינת מוצרלה משובחת, וטאבון איטלקי שמתופעל בסניף.

כמו כן, המקום יציע פיצות בישיבה או אופציית טייק אווי: פיצות משפחתיות, זוגיות, אישיות, פיצות עם מגוון תוספות ועוד. בין פיצות ספיישל בביגה: פיצה צרפתית – רוטב שמנת שום, מוצרלה, גבינה בולגרית, ריבת בצל, קראסט דבש ושומשום, פיצה פיקנטית – רוטב עגבניות, גבינה בולגרית, מוצרלה, פלפל חריף קלוי, בצל מדורה, שמן צ'ילי חריף, פיצה מקסיקנית – מוצרלה, צ'דר, חלפיניו, צ'יפוטלה, פטריות, פרמז'ן ועוד.

 יאיר מלכה, מבעלי רשת ביגה, על הקונספט החדש: "הכניסה לתחום הפיצות מתבקשת, כחלק אינטגרלי מהייצור במפעל ביגה הנמצא בבעלותנו ומתמחה בייצור מאפים, רטבים ופסטות. פתיחת הפיצרייה כקונספט חדש ברשת קפה ביגה היא פיילוט שנועדה לבחון המשך הרחבת לסניפי ביגה אחרים שישלבו פיצרייה איכותית המנגישה פיצות איטלקיות לצרכן הישראלי".

 

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

כדאי לקרוא

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות