כל תלמידי הכיתה הגיעו הבוקר לבית הספר בתחפושות של באטמן, כהזדהות עם החטופים ולזכר הנרצחים. תחפושת "באטמן", שהייתה הדמות האהובה על אריאל ביבס בן ה-4 שנרצח בשבי חמאס יחד עם אחיו כפיר ואימו שירי. בתחפושת ביקשו תלמידי הכיתה לבטא את הזדהותם עם כאב המשפחות השכולות ולהוקיר את זכרו של אריאל ז"ל וכל יתר הנספים והנופלים במלחמה.

מלי קירשזון, מחנכת כיתה ח' 4: "גם ביום הזה, בו אנחנו חוגגים את חג הפורים, אנחנו לא שוכחים את החטופים שעדיין נמצאים בעזה ואת כל קורבנות השבעה לאוקטובר. על כן, החלטנו יחד עם כל תלמידי הכיתה להקדיש את התחפושות לזכרה של משפחת ביבס ולהביע את תחושת ההזדהות שלנו עם כאבן של המשפחות השכולות".
ראש מנהל חינוך, תרבות וספורט, אילנה טרוק: "המחווה המרגשת של התלמידים שבחרו לשלב את שמחת החג עם הזיכרון והכאב היא עדות לחמלה ולערכים אנושיים, שלעולם לא יישכחו, ולתפילה שמאחדת את כולנו לשובם המהיר של החטופים".
