תערוכת אמנות ייחודית, בשם "משיבי הרוח", שבה מוצגות ציוריהם של פצועי צה"ל הושקה במשרדי אלביט מערכות בחיפה.
הציורים הם מעשה ידיהם של פצועי צה"ל הפעילים במרכז לאמנויות לנכי צה"ל בעין המפרץ, המופעל על ידי אוניברסיטת בר אילן, בשיתוף פעולה עם אגף השיקום במשרד הביטחון, והוא אחד מבין תשעה מרכזי אמנויות הפזורים ברחבי הארץ. המרכז מהווה מסגרת יום שיקומית בריאה להתפתחות רב תחומית ויצירה לנכי צה"ל וכוחות הביטחון.

אלביט מערכות מקיימת מגוון פעילות התנדבותית, הן בשגרה והן ביתר שאת במלחמת חרבות ברזל. הפעילות כוללת סיוע למפונים, רכישת מוצרים מעסקים בקווי העימות ועוד. נוסף על כך, אלביט מלווה פצועי צה"ל במגוון פרויקטים, ושיתוף הפעולה עם מרכז האומניות הוא רק נדבך אחד מכלל הפעילויות.
התערוכה מיועדת ל-13 אלף עובדי החברה המועסקים בישראל.

בסוף החודש יגיעו משתתפי המרכז לאמנויות לאלביט חיפה לביקור באתר (מת"מ) להיכרות עם פעילות החברה, לחשיפה טכנולוגית, לארוחת צהרים וכמובן לביקור בתערוכה על מנת שיראו את יצירותיהם מוצגות לראווה.