חממה חינוכית בבית הספר הצבי ישראל לזכרו של אוראל שלום אלון ז"ל

בשבוע שעבר, נערך טקס מרגש בביה"ס "הצבי ישראל" לחנוכת חממה חינוכית לזכרו של רב סמל אוראל שלום אלון ז"ל בהשתתפות ראש העיר יעקב פרץ, משפחתו וחבריו של אוראל, התלמידים, ההורים והצוותים החינוכיים | לכתבה המלאה •
חממה חינוכית בבית הספר הצבי ישראל לזכרו של אוראל שלום אלון ז"ל | צילום: דוברות העירייה

אוראל שלום אלון הי"ד, בוגר בית הספר "הצבי ישראל", נרצח בתחילת מלחמת חרבות ברזל במארב מול מחבלים בקיבוץ בארי.

כיתה ד'3  ומנהלת הכיתה אוראל פרי, שהייתה חברה של אוראל שלום אלון ז"ל, החליטו להנציח אותו בדרך חינוכית המבטאת את הצמיחה והעוצמה של החברה הישראלית.

הכיתה ,התלמידים וההורים לקחו פינה בבית הספר והפכו אותה לפינה לזכרו. הפינה תשמש כמרחב למידה בו התלמידים יזכרו את הגיבורים שלנו, יוכלו ללמוד שפה, מתמטיקה ואנגלית דרך הזיכרון ולצמוח יחד עם הגיבורים שלנו.

יעקב פרץ, ראש העיר: "ילדי העיר יתחנכו על הערכים שאוראל הותיר אחריו. זוהי מורשתו לעולמי עד. אין חיבור סימלי יותר מהנצחת זכרו בבית הספר ששמו לקוח מקינת דוד- "הצבי ישראל על במותיך חלל, איך נפלו גיבורים."

חממה חינוכית בבית הספר הצבי ישראל לזכרו של אוראל שלום אלון ז"ל | צילום: דוברות העירייה

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

כדאי לקרוא

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות