התיעוד נחשף:
בסרטון שהופץ הבוקר (ג') ברשתות החברתיות, בו נראית כתבת חדשות 13, מוריה אסרף, כשהיא מחטטת לכאורה במגירות בלשכת ראש הממשלה. הסרטון משמש כראיה לתקרית שאירעה לפני מספר חודשים ושהובילה להחלטת משרד ראש הממשלה למנוע מאסרף להצטרף למשלחת רה"מ לארה"ב.
באותה תקרית נטען כי אסרף נתפסה מחטטת במשרדו של דובר ראש הממשלה, עומר דוסטרי, בקריה בתל אביב. בעוד שאסרף טענה בגרסאותיה כי "חיפשה משהו לכתוב עליו".
בתיעוד שדלף ניתן לראות את אסרף בלשכת הדובר עומר דוסטרי, כשהיא פותחת מגירות ונוגעת במסמכים שעל השולחן.
צפו בתיעוד:
צילום: הסרטון בכתבה פורסם לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים.
מוריה אסרף התייחסה לאירוע בפודקאסט שלה שמשודר בערוץ הכנסת: "יש פה אירוע שמנסים להלך אימים על העיתונות הישראלית. בסוף אם היה משהו כל כך חמור באותו תיעוד שיש במשרד ראש הממשלה – שאני יכולה לעשות לך אילוסטרציה, רואים אותי פשוט פותחת מגירות, לא רואה כלום ולא קוראת כלום. ובטח לא פח. פח לא היה".