הותר לפרסום שמו של נהג המונית מקריית ים החשוד באונס נערה בת 16

בית המשפט התיר הבוקר (ב') לפרסם את שמו של לוחם מג"ב לשעבר ונהג מונית מקריית ים, החשוד באונס נערה בת 16 • אלברט ישמאילוב, בן ה-33 • המשטרה בודקת במקביל שתי תלונות נוספות שהתקבלו נגדו בימים האחרונים, ומעריכה כי בעקבות פרסום שמו, עשויות נשים נוספות לפנות למשטרה באותו נושא | לכל הפרטים >
נהג מונית | צילום אילוסטרציה: נוצר באמצעות בינה מלאכותית (AI)

היום (שני) התיר בית המשפט לפרסם את שמו של אלברט ישמאילוב, לאחר שבמשטרה טענו כי לפרסום עשויה להיות חשיבות חקירתית וכי הוא עשוי להביא נשים נוספות, אם ישנן כאלה, לפנות למשטרה ולהגיש תלונות.

על פי משטרת ישראל, החקירה נפתחה בעקבות תלונתה של קטינה. לאחר מעצרו של החשוד הוגשו תלונות נוספות, הנחקרות במסגרת הפרשה.

הדיונים בעניינו של החשוד התנהלו עד היום בדלתיים סגורות. לבקשת המשטרה, הורה היום בית משפט השלום בקריות על הסרת הדלתיים הסגורות, התיר את פרסום שמו ותמונתו של החשוד, כאשר החיסיון על פרטיהן המזהים של המתלוננות נותר בעינו.

בהתאם לממצאי החקירה, נעתר בית המשפט לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו של החשוד, תושב הקריות בן 33, עד יום חמישי 18.06.26.

עו"ד תומר נווה, המייצג את החשוד אמר מבהלך הדיון: "מדובר באדם שמעולם לא דבק בו רבב, וכל עולמו חרב עליו מאז התפוצצה הפרשה"

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

כדאי לקרוא

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות