הקומיקאי והחקיין יוסי וידר נפטר הלילה (שבת) בגיל 57, בתום מאבק ממושך במחלה. וידר התפרסם בזכות שלל החיקויים שנהג לבצע. בנוסף, גילם דמויות שונות בסדרות "שנות השמונים" ו-"שנות התשעים" ובסרט הקולנוע "ההילולה". לפני כשנה נפטר אביו ולפני כחודש גם אימו נפטרה. הלילה, במהלך אשפוז בבית החולים איכילוב בתל אביב בעקבות מחלה קשה, תשו כוחותיו והוא הלך לעולמו.

צילום: יח"צ
וידר, תושב נהריה, היה בן להורים ניצולי שואה. עם שחרורו מצה"ל הקים עסק לאביזרי רכב וסלולר בנהריה. הקריירה שלו, כך מספרת האגדה, החלה במקרה עת ישב במסעדה עם אשתו, דבורית ולצד חברים נוספים והוא החל לחקות דמויות מפורסמות. דן שילון, שישב עם משפחתו באותה זמן במסעדה, התלהב והזמין אותו להתארח בתוכניתו "דן שילון מארח". לאחר הפרסום מכר את העסק בנהריה והחל להשתתף בתוכנית "פספוסים" של יגאל שילון, שם חיקה ומתח ידוענים מוכרים. הוא גם השתתף בתוכניות רדיו רבות, בין היתר בתוכנית של ירון אילן ברדיו ירושלים, ובתוכנית "דידי לוקאלי" של דידי הררי.
לפני 5 שנים העלה מופע סטנדאפ יחיד שכתב יחד עם התסריטאי מני אסייג "יוסי וידר אורגינל". במקביל, הוא שיחק בסדרות "שנות השמונים" ו"שנות התשעים", שם גילם את מנדל, השומר הרומני. בשנה שעברה הוא אף הספיק לשחק בסרט הקולנוע "ההילולה".

יוסי וידר אהב להצחיק אנשים ונהג להופיע רבות בהתנדבות בפני חיילים וגם לבקר פצועים מאושפזים בבתי החולים.
יוסי וידר ז"ל הותיר אחריו אישה, דבורית, שני ילדים תאומים, שי ובר, ונכדה. יהי זכרו ברוך.