זוכת ״רוקדים עם כוכבים״ תוביל קמפיין בגדי ים של מותג יוקרה

הרקדנית מאשה טרויאנסקי, שזכתה פעמיים בתוכנית הריאליטי והייתה גם סגנית אלופת העולם באליפות העולם הפתוחה, הצטלמה לקמפיין בגדי הים של המותג ג'ק קובה. טרויאנסקי: "החיבור למותג ג'ק קובה מרגיש לי הכי טבעי בעולם"
מריקודים לצילומים. טרויאנסקי צילום: ויקה בארר

מאשה טרויאנסקי (42), רקדנית מקצועית, שזכתה פעמיים ב"רוקדים עם כוכבים" וזוכת התואר סגנית אלופת העולם באליפות העולם הפתוחה, הצטלמה לקמפיין בגדי ים של מותג היוקרה ג'ק קובה לקיץ 2026. הקמפיין שיצא תחת הסיסמא: SUMMER LATIN STORY, משלב בין עולם המחול הלטיני, נשיות ותנועה טבעית. במסגרת הצילומים מבצעת מאשה ריקודי סלסה ובצ׳אטה כשהיא לובשת בגדי ים ופריטי ריזורט מקולקציית הקיץ החדשה של המותג. הקמפיין יעלה בכל הפלטפורמות הדיגיטליות של ג'ק קובה והוא כולל פרסום בסושיאל, ברשתות החברתיות ובנקודות המכירה והוא יחשוף את קולקציית בגדי הים החדשה בשפה ויזואלית טבעית ורכה, עם דגש על חופש, קלילות ותנועתיות נשית בלתי מתאמצת, תוך חיבור בין הגוף, הים והמוזיקה.

מאשה טרויאנסקי: ״החיבור למותג ג'ק קובה הרגיש לי הכי טבעי בעולם ובמיוחד לקמפיין בגדי הים שיש בו שילוב של ים, מוזיקה ותנועה ומביא איתו תחושת חופש אמיתית. הנשיות לא מתאמצת, היא פשוט זזה, נושמת וחיה בתוך הרגע. מבחינתי זה בדיוק הקסם של המותג״.

קארין דניאלי, מנהלת תחום מוצר בג'ק קובה: ״מאשה מביאה איתה שילוב מדויק של עוצמה, נשיות ותנועה טבעית, היא הצליחה להפוך את קולקציית בגדי הים לחלק מסיפור קיץ חי, חופשי ומלא אנרגיה. זה קמפיין שמעביר אווירה ורגש ולא רק מציג בגדי ים״.

מאשה טרויאנסקי היא רקדנית מקצועית, סגנית אלופת העולם באליפות העולם הפתוחה, כוריאוגרפית, בעלת בית ספר לריקודים סלונים נחשב בישראל וזוכת ״רוקדים עם כוכבים״ פעמיים. מאשה נחשבת לאחת הדמויות הבולטות בעולם המחול והפרפורמנס בישראל.

   

 

 

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

כדאי לקרוא

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות