Nazareth, IL
25°
Clear
1h2h3h4h5h
24°C
23°C
23°C
22°C
22°C

אוהד רבינוביץ: "יש געגוע למשחקים, לאקשן, למגרשים ולחברים לקבוצה"

כדורגלן הפועל נוף הגליל, אוהד רבינוביץ, שנעדר מפתיחת העונה וצפוי לחזור רק בחודש דצמבר, מחלים מפציעה קשה וניתוח ומתרגל לחיים בלי הכדורגל. "מקווה להתקבל בזרועות פתוחות אצל חברי בקבוצה כשאהיה כשיר לאימונים"
אוהד רבינוביץ (צילום חגאג רחאל)
אוהד רבינוביץ (צילום חגאג רחאל)
אוהד רבינוביץ (צילום חגאג רחאל)
חוזר בדצמבר. אוהד רבינוביץ (צילום חגאג רחאל)

"אם הכל ילך כמתוכנן אחזור לאימונים בסביבות חודש  דצמבר", מסביר כדורגלן הפועל נוף הגליל, אוהד רבינוביץ, המחלים מפציעה קשה שמונעת ממנו לעזור לקבוצה, שפתחה ברגל שמאל את העונה.

על שגרת יומו בלי כדורגל מספר אוהד רבינוביץ: "במקום אימון כדורגל רק אימון אישי או טיפול, זה לא פשוט ויש געגוע למשחקים, לאקשן, למגרשים ולחברים לקבוצה, אבל הזמן עובר ואני מתרכז בהתקדמות שלי".

בסביבות חודש יוני הוא עבר ניתוח ברצועה הצולבת הקדמית שנקרעה במשחק הפלייאוף התחתון נגד הפועל אום אל פחם בחוץ בעונת 24/25 בה כבש שני שערי ליגה. "זה משהו שלא קרה לי אף פעם בתקופתי כשחקן, ודווקא בקדנציה הזו בנוף הכל קורה לי. חושב שזה שילוב של עומס לא מבוקר, לחץ שלי לחזור לעזור לקבוצה, וקצת חוסר מזל", הסביר בזמנו את הפציעה.

על הטענות לפיהן לא נראה בשטח כבר חודשים ארוכים, הוא  לא מגיע לבקר את חבריו באימונים או במשחקים, אומר הכדורגלן בן ה-29: "אני עוקב באדיקות אחרי הקבוצה והתוצאות, ועם זה אני מתרכז בעיקר באימונים וטיפולים, יום יום כדי לחזור ליכולת הגופנית של לפני הפציעה ואפילו יותר. אני עושה פיזיותרפיה אצל תאופיק יחיה, עושה אימונים לבד ובקרוב עם מאמן כושר בשלב הבא של השיקום ואני מקווה להתקבל בזרועות פתוחות אצל חברי בקבוצה כשאהיה כשיר לאימונים".

הפועל נוף הגליל | סירב לחזור. אוהד רבינוביץ במדי נוף הגליל (צילום חגאג רחאל)
. אוהד רבינוביץ במדי נוף הגליל (צילום חגאג רחאל)

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

מומלץ לקריאה

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות