מתחם השוק הישן בעפולה שעד לא מזמן היה נטוש ועזוב קיבל חיים חדשים. מספר מסעדות שף, דוכנים ולא מעט עיצוב נתנו לו חיים וטעמים מדהימים שגרמו לשוק להיות הצלחה קולינרית אדירה. הטעמים החדשים והמפתיעים שהגיעו לשוק הם טעמי הודו, בזכות The indian בהנהלתו של נתנאל צורדקר, בן נוף הגליל במקור שהעתיק את מרכז חייו לעיר השכנה עפולה.
נתנאל צורדקר, בן 24, סיים את שירותו הצבאי כלוחם במג"ב ירושלים. לאחר מכן שימש כקב"ט ברשת מלונות ישרוטל. הוא חסך כסף, גייס את המענקים שהיה זכאי להם והחליט להגשים חלום ולפתוח אוכל רחוב הודי בשילוב התבלינים המיוחדים של העדה בה גדל.
הפתיחה של The indian ההודי בשוק הישן בעפולה הייתה אמש. אורחים רבים הגיעו לכבד וגם לטעום מהחוויה הקולינרית המסעירה, שללא ספק תתפוס ותהפוך לשם דבר בסצנת האוכל של עפולה והעמק כולו.
אז אם אתם מחפשים משהו אחר, אוכל רחוב הודי מטוגן ומבושל במקום מהיר טרי נקי וחם טעימות מהמטבח ההודי לצד התבלינים, תערובות התיבול, החטיפים, הממתקים, הקטניות ועוד The indian ההודי
בשוק הישן בעפולה הוא המקום בשבילכם. חשוב לציין שהמנות על טהרת הצמחוני טבעוני וללא גלוטן.
זוכה לעדנה מחודשת
השוק הישן של עפולה עבר בשנים האחרונות מהפך רציני. הוא נבנה בתחילת שנות ה-70 . בעשרות השנים הראשונות שלו, היה השוק מרכז מסחרי שוקק חיים, בעלי מלאכה קטנים לצד דוכני ירקות ופירות ששירתו את תושבי עפולה והעמק כולו.
לפני כ-15 שנים המקום החל בדעיכה עד שהגיע למצב שבו רוב החנויות נותרו ריקות ומעט מהסוחרים שנותרו נאבקו על פרנסתם וגם בעזובה, ההזנחה והפשע, שהגיעו בעקבות הנטישה. במקביל, העירייה פתחה שוק חדש ומודרני, אבל לא נטשה את השוק הישן והחייתה אותו.