מעצר נהג חשוד בנהיגה תחת השפעת סמים של שוטרי מחוז צפון, הובילה לחקירה וכתב אישום בעשרות סעפי סחר בסמים כלפי תושב נצרת שפעל בנוף הגליל

במהלך חודש מאי 2026, במהלך פעילות של שוטרי המחוז הצפוני בעיר נוף הגליל, נעצר לבדיקה רכב בתוכו תושב נצרת בן 30. עם עצירת הרכב ולאחר ביצוע בדיקת הנהג, עלה החשד לנהיגה תחת השפעת סמים.

במסגרת חקירת נסיבות המקרה ולאחר ביצוע אכיפה נגד הנהג בגין עבירת התעבורה, עלה חשד נוסף כי נהג הרכב פועל ומסתובב בעיר נוף הגליל ומוכר סמים רבים לתושבי האזור לאורך תקופה ארוכה.

במסגרת החקירה התחקו חוקרי ובלשי המחוז הצפוני אחר פעולותיו של הנאשם עד ליום 19/08/26, עם הפיכת החקירה לגלויה, אז נעצר הנאשם שהוא מקבל לידיו משלוח של שקיות שיועדו לחלוקת סמים עפ"י החשד.

ביום 06/09/26, עם סיום שלב החקירה הוגש כנגד הנאשם כתב אישום לצד בקשה למעצרו עד תום ההליכים בגין עשרות עסקאות של סחר בסמים מסוכנים.

*משטרת ישראל תמשיך לפעול בכל האמצעים העומדים לרשותה במאבק בנגע הסמים, בדגש על איתור סוחרים ומפיצים הפועלים בקרב הציבור, למיצוי הדין עם פורעי החוק ולמען שמירה על ביטחון ושלום הציבור.