יורם וולדשטיין בן ה – 83 המציא לפני 50 שנים את הממתק הפופולארי בישראל "עד היום, פעם בחודש אני קונה פסק זמן רק בשביל לטעום ולוודא שההרכב לא השתנה"
יורם וולדשטיין עבד ב צעירותו כטכנולוג מזון במפעל עלית בנוף הגליל ( אז נצרת עילית) " הקמתי מעבדה לייצור ממתק חדש שישלב שוקולד עם וופל במרקם עדין במיוחד. ניסיתי את הממתק על הילד הקטן שלי דורי במהלך כל תקופת והוא מאוד אהב " יורם משחזר את סיפור ההצלחה של הממתק שהמציא. " האמת שהופתענו מממדי ההצלחה ובוודאי שלא שיערנו אז שהממתק יחזיק כל כך הרבה זמן ויהפוך לאחד הממתקים הישראליים המובילים בכל הזמנים. אני זוכר שבשנה העשירית לממתק הוזמנו לתחרות הממתק הכי טעים באירופה וזכינו במקום הראשון, עד היום המדליה מונחת על הספרייה שלי בחדר". יורם מתגורר בקיבוץ אלונים בסמוך לבנו דורי שוקולטייר במקצועו שהמשיך את דרכו של אביו בעולם המתוקים. דורי ישתתף בפסטיבל השוקולד של נוף הגליל שיתקיים בחוה"מ סוכות יחד עם שוקולטיירים מובילים בארץ. אפשר לומר שמילדות נדבקתי בחיידק המתוק הזה, כנראה עובר בגנים של המשפחה". מספר הבן דורי.
ממציא הפסק זמן וולדשטיין יקבל תעודת הוקרה מיוחדת בפסטיבל השוקולד שתקיים עיריית נוף הגליל בחוה"מ סוכות, 8-9/10 בנופארק בעיר :" יורם המציא ממתק שעובד מדור לדור, הילדים והנכדים שלנו אוהבים אותו ונהנים ממנו. פסק זמן זה לא רק פס ייצור זה פסקול מתוק שמלווה את מדינת ישראל " אומר ראש העיר רונן פלוט ומזמין את כל המוני בית ישראל להגיע לפסטיבל השוקולד בחוה"מ סוכות וליהנות משלל הפעילויות, הסדנאות והמופעים :אוהל שוקולטיירים, סדנאות שוקולד, מתחם פונדו, הצגות ילדים, מיצדים מתוקים וגם מופעים של יובל המבולבל, משפחת ספיר ואופק אדנק. הכניסה חינם
"




