חשד לרצח: פיצוץ רכב באיילון – נקבע מותה של בת 35 ממרכז הארץ. אינה מוכרת למשטרה | תיעוד

טעות בזיהוי? פיצוץ רכב התרחש הבוקר (ה') בכביש 20 סמוך למחלף חולון • הרכב עמד בפקק בזמן הפיצוץ ובתוכו נהגת בת 35 - מותה נקבע בזירה • כוחות משטרה הגיעו למקום והחלו בבדיקת פרטי האירוע, האישה שמותה נקבע במקום היא ללא עבר פלילי, אך היא ככל הנראה אחות של אדם המוכר למשטרה | לכל הפרטים והתיעוד >
חשד לרצח: פיצוץ רכב באיילון | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

רכב התפוצץ הבוקר (חמישי) סמוך למחלף חולון בכביש 20 ועלה באש. כוחות ההצלה שהוזעקו לזירה מצאו אישה סמוך לרכב הבוער עם כוויות מפושטות, ללא דופק וללא נשימה. לאחר בדיקה התברר כי מדובר בבחורה בת 35 ולא נותר לצוותי ההצלה אלא לקבוע את מותה בזירה.

צפו בתיעוד:

צילום: לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים (רץ ברשת)

מבדיקה ראשונית עולה כי הקורבן, היא תושבת המרכז ללא עבר פלילי, אך היא ככל הנראה אחות של אדם המוכר למשטרה. פרטים אלה נמצאים בבדיקת המשטרה.

חשד לרצח: פיצוץ רכב באיילון | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

חובשי רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א, נריה חגבי ואוראל טולידאנו, תיארו את המראות הקשים: "קיבלנו דיווח על פיצוץ רכב, הגענו למקום במהירות וראינו את הרכב עולה באש ובסמוך שוכב אישה ללא דופק וללא נשימה עם כוויות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות, הפציעה הייתה קשה מאוד ונאלצנו לקבוע את מותה".

חשד לרצח: פיצוץ רכב באיילון | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

בעקבות הפיצוץ הקטלני, שוטרי מרחב איילון יחד עם חבלני מחוז תל אביב במשטרה פתחו בחקירה מקיפה בזירה. במשטרה אישרו כי הרקע לאירוע הוא פלילי.

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות