אשת העסקים אורנה אלוביץ' פותחת לראשונה חנות פופ אפ

מותג האופנה הישראלי "נודי", שהוקם על ידי היזמית ואשת העסקים אורנה אלוביץ', חוגג 3 שנים ופותח לראשונה חנות פופ אפ. אלוביץ’: "נודי נולדה מתוך הרגע ההוא שכל אישה מכירה, לעמוד מול הארון ולרצות להרגיש נוח, טבעית ויפה בדיוק כמו שאני"
נרגשת. אורנה אלוביץ' לצד דוגמניות המותג צילום: אור קהנוב

מותג האופנה הישראלי "נודי", שמציין שלוש שנות פעילות מרשימות, יחגוג את המאורע בפתיחת פופ-אפ ראשון בקניון עופר רמת אביב, שיפעל למשך שלושה שבועות, החל מה-16.11.2025 עד ה-5.12.2025.

המותג "נודי", שנחשב כפורץ דרך, הגדיר מחדש את עולם המחטבים והבייסיק. הוא החל את פעילותו ברשת, והפך תוך זמן קצר לתופעה אופנתית ולסיפור הצלחה, בזכות עיצובים מחמיאים, טכנולוגיות, בדים איכותיים, מחירים נגישים וסגנון נשי ונקי, מה שהפך מהר מאוד לשם נרדף לסטייל ונוחות.

פתיחת חנות הפופ אפ הראשונה מסמנת את כניסתו של המותג לעולם הפיזי, ותאפשר לראשונה ללקוחות לחוות מקרוב את מגוון הפריטים שייוצגו בפופ אפ, ביניהם: מחטבים חכמים, בגדים מחטבים  ופרטי בייסיק ליום יום. כמו כן  יושקו דגמים חדשים לחורף 2026 במבחר צבעים וגוונים, לדוגמא: דגם חורף חדש מבד Seamless עבה בגזרת שרוול ארוך הניתנת ללבישה בשלוש דרכים שונות, ביטוי נוסף לחזון הרב-שימושיות והקיימות של המותג. כמו כן, הפופ אפ יחשוף צבע חדש לחורף: נייבי עמוק, לצד השקת קו חדש לבנות צעירות – Noody Young לגילאי 8–12.

במהלך הפופ אפ יציע המותג הנחה מיוחדת: 25% על מגוון הפריטים.

מאחורי המותג עומדת היזמת ואשת העסקים אורנה אלוביץ’, לשעבר אשת פרסום ושיווק, שהקימה את נודי מתוך צורך אישי לפתרון אופנתי, נוח ומחמיא. לצידה שותפים דין רום, המעצב הראשי, ואור קהנוב, מנהלת האופרציה והקשרים הבינלאומיים.

אורנה אלוביץ’: "נודי נולדה מתוך הרגע ההוא שכל אישה מכירה, לעמוד מול הארון ולרצות להרגיש נוח, טבעית ויפה בדיוק כמו שאני. היום, שלוש שנים אחרי, אני עומדת נרגשת לפתוח את הפופ-אפ הראשון שלנו בקניון עופר רמת אביב, ולפגוש פנים אל פנים את הנשים שהפכו את נודי למה שהיא, קהילה של השראה, כוח ונשיות חופשית".

דוד בן משה, מנכ"ל עופר רמת אביב: "אנו שמחים לארח את נודי, אחד מהמותגים הישראליים הצומחים והמרתקים של השנים האחרונות. שיתוף פעולה זה משקף את רוח הקניון: שילוב של איכות, חדשנות ואופנה במיטבה. אין דרך טובה יותר לחגוג שלוש שנות פעילות מאשר לפגוש את הקהל בלב סצנת הקניות של ישראל".

המותג נודי משתף פעולה עם מכללת שנקר בפרויקט שנתי של סטיילינג ויצירתיות, ומלביש רבות מהמשפיעניות הבולטות בישראל, ביניהן סנדרה רינגלר, שלי גפני, קסניה טרנטול, מור סוויד, שחר חיון ועוד.

 

 

השארו מעודכנים

אהבתם? שתפו!

אולי גם יעניין אותך

כדאי לקרוא

תגיות

שיתוף ברשתות החברתיות