חודש פברואר הוא החודש המוקדש ברשת המתנס״ים לבעלי מוגבלויות. דני כרוסט החליט להקדיש לטובתו של המורה גידי אהרונוביץ ארוע במתנ"ס איינשטיין בעיר ימים. בארוע שיתקיים ביום 17.2.22 בשעה 10:00 תתקיים הרצאה של גידי אהרונוביץ בליווי נגינה.
איך עיוור נוהג?"- הרצאה בשילוב מופע מוזיקלי אינטימי גידי אהרונוביץ`- מוזיקאי, איש חינוך ועיוור מלידה יספר על ההתמודדות עם העיוורון, בכנות כובשת והרבה הומור. בשילוב נגינה על חליל עם חברו, אורי פרנס, שינגן על הפסנתר.
גידי אהרנוביץ, עיוור מלידה, תושב נתניה הוא מורה למוסיקה בבית הספר חיים גורי. "מהיכרותי עם גידי דרך אחד מנכדיינו הלומד אצלו, ומהתרשמותי ממנו כאיש חינוך גידי הוא אדם עם ערך מוסף ענק. מצאתי לנכון שבחודש המוקדש לבעלי מוגבלויות אדאג בשיתוף מתנ״ס אריק איינשטיין, להרים אירוע. במרכזו של הארוע הרצאה של גידי המנגן בחליל צד ביחד עם שותף פסנתרן לטובת בעלי המוגבלויות ולטובת תושבי השכונה".
"האם חשבתם איך אדם עיוור נוהג?" וזאת עוד לפני המכונית האוטונומית. ההרצאה מלווה בהרבה הומור וגם שירה בציבור. "המתנ״ס העמיד לרשותנו את האולם המכיל מעל 300 מקומות ישיבה ומפרסם את הארוע במחיר סימלי של 10 שקלים לכיסוי חלק מההוצאות. אנחנו גם מזמינים קהלים של בעליי מוגבלויות מכל הסוגים, חינם, כאורחי כבוד של האירוע. חשוב לנו למלא את האולם בכדי להביא למודעות הציבור את היכולת של גידי, למרות עיוורונו, להתפרנס בכבוד ולנהל את עצמו, כדוגמא ואתגר לבעלי מוגבלויות אחרים.
גידי מרצה ברחבי הארץ באולמות, בבת-ים פרטיים, במועדונים וההרצאות מהוות חלק מפרנסתו. הציבור מוזמן לרכוש כרטיסים ומועדונים של בעלי מוגבלויות מוזמנים להתקשר אלי בפרטי להזמנת מקומות כאורחי האירוע.
דני כרוסט 0545696540
אפשר לרכוש כרטיסים גם ישירות דרך המתנס רכישת כרטיס – כאן