Haifa, IL
21°
Clear
3h4h5h6h7h
20°C
20°C
20°C
19°C
21°C

מנכ"לית מכבי הגיעה לסיור במוקדי הרפואה הדחופה במחוז הצפון

מנכ"לית מכבי שירותי בריאות סיגל דדון-לוי הגיעה הבוקר (ה׳) יחד עם ראש חטיבת התפעול והמשנה למנכ"לית, יגאל וידאל וראש המטה מיכל גונן, לסיור במוקדי הרפואה הדחופה בצפון. בסיור נכחו גם אנשי הנהלת מחוז הצפון בראשות ראש המחוז אלון אלפרוביץ, במטרה לעמוד מקרוב על פעילות הצוותים ולחזק אותם, לבחון פתרונות בזמן אמת ולהמשיך ולחזק את המענה הרפואי לתושבים בכל גזרת הצפון.
הנהלת מכבי שירותי בריאות בסיור במוקדי מכבי בצפון | צילום: מכבי

במהלך הביקור פגשה דדון-לוי את הצוותים הרפואיים והמקצועיים, והתרשמה מקרוב מתחושת השליחות, המחויבות והמאמץ הרב שמאפיינים את עבודתם בימים אלו. לצד זאת, נבחנו פתרונות אופרטיביים לשיפור השירות, בהם הסטת מטופלים בין מוקדים בהתאם לעומסים, כדי להבטיח זמינות טיפול גבוהה גם תחת תנאי לחץ.

הנהלת מכבי שירותי בריאות בסיור במוקדי מכבי בצפון | צילום: מכבי

עוד עסק הסיור בהרחבת שיתופי פעולה, במטרה לחזק את המענה הרפואי באזור ולהתאים אותו למציאות המשתנה, תוך שמירה על רצף טיפולי ונגישות גבוהה לשירותים רפואיים.

מוקדי הרפואה הדחופה של מכבי פועלים ברחבי הארץ במתכונת מורחבת מתחילת המערכה בין השעות 8:00-23:00 ומהווים תחליף להגעה למיון ובכך מפחיתים את העומסים בבתי החולים.

מנכ"לית מכבי שירותי בריאות סיגל דדון-לוי: ״הגעתי הבוקר לצפון כדי לפגוש את הצוותים שעומדים בחזית, ולהבטיח שאנחנו ממשיכים לספק מענה רפואי איכותי וזמין לכל מטופל. אני מבקשת לחזק את הצוותים הרפואיים שלנו שעובדים במסירות, שליחות ומקצועיות רבה שפועלים מסביב לשעון. נמשיך לפעול כדי להמשיך להעניק את השירות הטוב ביותר בהתאם לצרכים המשתנים כתף אל כתף עם כלל מערכת הבריאות".

אלון אלפרוביץ, ראש מחוז צפון במכבי שירותי בריאות, סיכם: "כל מערך המחוז פועל מתוך מחויבות לשירות מיטבי לחברי מכבי, גם בלילות מורכבים ובתקופות חירום. הסיור של מנכ"לית מכבי מדגיש את הערך של עבודת הצוותים בשטח ואת החשיבות של תכנון דינמי, שיאפשר לכל מטופל לקבל טיפול מקצועי, זמין ובקרבת מקום".

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות