סימונה ברנזון מקרית מוצקין, הוכתרה כאופת עוגת השוקולד האולטימטיבית, בתחרות אפיית עוגות שוקולד, שהתקיימה בשבוע שעבר בעופר גרנד קניון חיפה וחתמה את פסטיבל הקפה והשוקולד שהתקיים במשך יומיים בקניון. ברנזון, גרפיקאית במקצועה, המשמשת כמורה בבית ספר ירושלים בקרית אתא, הכינה עוגה המהווה וריאציה של עוגת אופרה הידועה והאהובה. העוגה מורכבת ממוס גבינה, אותו ערבבה עם קרם קפה, הכניסה לתוך קרם שוקולד וציפתה בגנאש שוקולד.
העוגה של סימונה ברנזון זכתה לשבחים רבים מחבר השופטים שכלל את הקונדיטור דודו אוטמזגין, גם הוא תושב קרית מוצקין ואת הקונדיטור גל גבריאלי מ"גל'ס בייקרי".