בשבוע שעבר יצא לדרך הראשון מתוך סדרה של אירועים בנושא גבינות ויין, שנערך בקפה אמה בקרית חיים. בתחילה התוודעו הנוכחים ליין דסקל, שנמזג מחביות עץ גדולות היישר לכוסות או לקנקנים.
נציג היקב, תומר איסרוביץ', הרצה על הכנת הגבינות, אולם במקום תהליך שנמשך שעות ואך ימים לצורך הכנת גבינה, הוא ערך סדנה שבה למדו כי מכינים גבינת מוצרלה בתוך חצי שעה בלבד. בשיתוף הקהל נעשה תהליך ההכנה של הגבינה החל מהחלב שנשפך לסיר, הוספת חומרים מגבנים, חימום ולישת הגבינה לכדי כדור דחוס של גבינת מוצרלה. באותו התהליך של הכנת הגבינה הוכנה גם פיצה שצופתה במוצרלה וחולקה בין האורחים.
בין האורחים שבילו בלגימת יין ואכילת גבינות היו יוסי ואסתי אור, תקווה ושמוליק איסרוביץ' וגם בעלי המקום, לילי וניסים, התפנו מעיסוקיהם על מנת ליהנות מהיין והגבינות. היה טעים ואנין.