fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178232 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

העוגה הכי טובה בישראל הוכתרה בנצרת עילית

חבר השופטים כלל את אנשי המקצוע הקונדיטורים דודו אוטמזגין, רונן אפללו, רחלי דושיץ ונציגי "טעם הקהל': הטניסאי לשעבר אנדי רם וראש העיר נצרת עילית רונן פלוט.
רונן פלוט ודודו אוטמזגין מכתירים את המנצחת (צילום ישראל פרץ)
רונן פלוט ודודו אוטמזגין מכתירים את המנצחת (צילום ישראל פרץ)

עוגת השוקולד הכי טובה בישראל הוכתרה בפסטיבל השוקולד הבינלאומי, שהתקיים בנצרת עילית.

רונן פלוט ודודו אוטמזגין מכתירים את המנצחת (צילום ישראל פרץ)
רונן פלוט ודודו אוטמזגין מכתירים את המנצחת (צילום ישראל פרץ)

חבר השופטים כלל את  אנשי  המקצוע הקונדיטורים  דודו אוטמזגין, רונן אפללו, רחלי דושיץ   ונציגי "טעם הקהל': הטניסאי לשעבר אנדי רם וראש העיר נצרת עילית רונן פלוט.

מתוך מאות עוגות שהשתתפו בשלבים המוקדמים של התחרות  7 הגיעו לגמר המותח. ליבנת גוטליב, קונדיטורית ומעצבת עוגות מיבנה זכתה במקום הראשון. ליבנת מהנדסת תעשייה וניהול  בהשכלתה, בוגרת הטכניון, עשתה הסבה מקצועית והלכה אחרי תשוקתה לשוקולד. "אני נרגשת וגאה על הזכייה  במקום הראשון, ההתמודדות הייתה לא פשוטה כי לגמר הגיעו עוגות מדהימות", אמרה המנצחת הגדולה.

ליבנת זכתה בקורס פרלינים באקדמיה הישראלית לשוקולד . המתכון לעוגה המנצחת מתפרסם בדף הפייסבוק של הפסטיבל.

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות