בית / שרון / נתניה / תאכלו משהו

תאכלו משהו

החמין הכי טוב בעיר מתבשל לו על אש קטנה בפונדק הים. ההליכים המשפטיים נגד הפונדק נדחו עד האביב, אז בינתיים אפשר להתענג על החמין וכמובן הגולש המדהים של דוד קוצר.

דוד קוצר והגולש (צילום: רותי ברמן)
דוד קוצר והגולש (צילום: רותי ברמן)

 

 

בדוק גם

ירידה למרפסת תצפית. מעלית לים (הדמיה: בן יצחק אדריכלים)

גם נגישות, גם אטרקציה

החברה הממשלתית לתיירות החלה בביצוע העבודות להקמת מעלית שקופה שתרד מטיילת המצוק אל חוף הים בנתניה. העלות: כ-16 מיליון שקלים

התרגשה. זוהר אביב מקליטה

שקט, מקליטים ספר

הסופרת זוהר אביב הולכת ברוח הזמן ומקליטה את הספרים שהיא כותבת לאפליקציית אייקסט. השבוע היא …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *