fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178240 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

אנטריקוט עם בריזה

נעים וגם טעים בפסטיבל האוכל הכשר בטיילת
דוכנים בפסטיבל כשר
דוכנים בפסטיבל כשר ( צילום: רותי ברמן)

אלפים הגיעו ביום שלישי לפתיחת פסטיבל האוכל הכשר החמישי, בטיילת הארגמן בנתניה. השנה נוסף על דוכני האוכל הכשר הוצבו דוכני מכירות על כביש בן עמי. דוכנים ובהם פריטים הקשורים למטבח ולבית ולכל מה שהציבור הדתי צורך: כיפות וכובעים, פריטים לשבת, דברי אומנות ותכשיטים. ההמונים גדשו את הטיילת ומאות מכוניות חנו בכל מקום אפשרי. האורחים נהנו לא רק מאוכל משובח אלא גם מהבריזה שעלתה מהים.

על הדשא הוצבו שולחנות וכיסאות ואנשים יצרו במקום אוירה של מסעדה. אחרים הביאו מבתיהם כסאות ושולחנות קנו אוכל וישבו ליהנות שעות ארוכות. התמזל מזלם של יזמי הפסטיבל, ביניהם הח"כ לשעבר שאול יהלום, שמזג האויר היה נעים. חובשי כיפות שבלטו בשטח הגיעו לאכול את ארוחת הערב. היו עשרות דוכני אוכל של בעלי עסקים מכל רחבי הארץ בסגנונות מגוונים: איטלקי, סיני, מרוקאי, מזרחי, אסיאתי בעיקר בשרי. דוכני הבשר שלטו במקום והאנטריקוט היה להיט.

הסיקור המלא יפורסם בסופ"ש "בחדשות נתניה"

דוכנים  בפסטיבל כשר
דוכנים בפסטיבל כשר ( צילום: רותי ברמן)

 

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות