fbpx
[shortcode-weather-atlas city_selector=1178243 background_color="transparent" daily=0 unit_c_f="c" sunrise_sunset= 0 current=0 detailed_forecast=0]

צאו ללקט

הגיע הזמן להכניס למטבח את עשבי הבר הגדלים בצידי הדרכים ובשטחים הפתוחים. יתיר שדה, חוקר המטבח הארץ-ישראלי ומומחה לצמחי בר למאכל, מלמד איך עושים את זה
סיור ליקוט (צילום: נעמי זינגר)
סיור ליקוט (צילום: נעמי זינגר)

בשבת הקרובה, 5.12, תצא לדרך סדנת ליקוט צמחי בר למאכל בנחל הנעמן בהדרכת יתיר שדה, חוקר המטבח הארץ-ישראלי ומומחה לצמחי בר למאכל. בסיור הליקוט הופכים עשבי הבר הגדלים בצידי הדרכים ובשטחים הפתוחים לשפע של מזון טרי, בריא, מזין וערב לחיך. נלמד להכיר, לזהות וללקט מינים שונים של צמחי בר הגדלים בשדות עמק עכו ולאורך גדות הנעמן – ולשלבם במטבח הביתי ללא חשש. מסע מרתק במנהרת הזמן, במהלכו נפגוש נופים קסומים, טעמים מרגשים ונהיה שותפים מלאים ליצירתה של תרבות קולינרית חדשה – מקומית וייחודית. במסלול משולבים קטעי הליכה קצרים וטעימות.

יתיר שדה מלקט (צילום: נעמי זינגר)
יתיר שדה מלקט (צילום: נעמי זינגר)

עלות הסיור: 90 שקלים ליחיד. למשפחה (מ-3 אנשים) 240 שקלים. הרשמה מראש. מספר המקומות מוגבל.

מרכז המבקרים בקיבוץ כפר מסריק, שבת, 5.12, 13:00-09:00,

טל': 052-5557271 (אפרת)

 

אהבתם? שתפו!

תגיות

אולי גם יעניין אותך

שיתוף ברשתות החברתיות