בית / קריות / פנאי קריות / "יש מקום לכולם ולכל אחד יש את הייחודיות שלו"

"יש מקום לכולם ולכל אחד יש את הייחודיות שלו"

מחר בהד הקריות:

יאיר מלכה (צילום: אילן הלד)
יאיר מלכה (צילום: אילן הלד)

אחרי 90 סניפים של קפה גרג יאיר מלכה מתפנה לדבר הבא בתחום: ביגה- בית קפה שיציע תפריט בריא ומיני מעדנייה שתציע למכירה מוצרי מזון בריאים שייצורו כאן בצ'ק פוסט, והכל בשיק פריזאי. ולא, הקופיקס שמציע קפה בחמישה שקלים לא מדאיג אותו, אחרי הכל לכל אחד יש את הקפה שלו

ממש בקרוב יתמלא רחוב אח"י אילת בקרית חיים בניחוחות פריזאיים. כך חוזה, מקווה ופועל איש העסקים יאיר מלכה. ואם לשפוט על פי הישגיו זה בהחלט צפוי לקרות. מלכה הוא מהבעלים של רשת בתי הקפה גרג שהוקמה לפני 20 שנה בכרמל וכיום כוללת יותר מ-90 סניפים בפריסה ארצית- ועוד היד נטויה. הוא לא מסתפק רק בהצלחה של גרג ובימים אלה מגשים את החלום הקולינרי שהחל להתבשל אצלו לפני שנתיים וחצי. מלכה התחיל את דרכו בענף בקטן, בסניף אחד של סנדוויץ' בר בכרמל שאותו הקים וניהל לפני כ-20 שנה. כיום הוא מייעד את סניפי ביגה לכולם, תוך, כמובן, התחשבות וראייה של טרנד האוכל הבריא ומכוון לאלה שמנהלים אורח חיים בריא גם כשזה נוגע לכוס הקפה שלהם.

הד הקריות שער גיליון 17.1.13"לפני 20 שנה כשפתחתי את גרג, הייתי בן 24, וכל היום עבדתי. היום אני בן
44, עושה כל יום ספורט, מתאמן שבעה ימים בשבוע, כל יומיים עושה ספיניניג,
רץ חצאי מרתון, בחודש הבא ארוץ במרתון ג'ילט בתל אביב. אני חי אורח חיים בריא"

 "אני מסתובב בעולם, יושב במסעדות ובבתי קפה, מצלם, מתחבר. התחלתי
לחשוב על רשת בתי קפה ברמה גבוהה יותר מגרג. הרבה פעמים ראיתי מקומות
בעולם ואמרתי לעצמי שהייתי רוצה שיהיה לי כזה. זה לא בגלל שאני חש איזשהו
שובע מגרג. ההיפך הוא הנכון- רשת גרג צומחת כל הזמן בביגה נעשה דברים שאי אפשר לעשות בגרג"

בדוק גם

צביקה פז. צילום: דורון גולן

הקרייתים: "הרגשתי שהגשמתי את החלום שלי"

לאהבה אין גיל, כך מוכיח צביקה פז, מקרית חיים, שבגיל 75 הוא מטפח את אהבתו …

"לא יוצאת מנה מהמטבח לפני שטועמים אותה בכפית". במטבח של ג'ק-לין

הלו, ג'ק-לין

"כשחשבנו על השם למקום, רצינו משהו שמצד אחד יהיה מאוד גבוה ומצד שני בגובה העיניים, שידבר ללקוח, שיגיד לו: 'אנחנו משלכם', לא פלצנים" * בציר אח"י אילת נפתחה לפני כחודשיים מסעדה חדשה, שהיא הרבה יותר מעוד מסעדה: מנות ייחודיות, מטבח פתוח לרווחה, מלצרים אדיבים שלוגמים צ'ייסרים (על חשבון הבית) עם הלקוחות ואווירה שמחה במיוחד. הקיצר, בג'קלין כבר הייתם? כי אם לא, אתם ממש מפסידים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *