יום שני , ספטמבר 24 2018
בית / עמקים / חדשות עמקים / השף הפרזנטור

השף הפרזנטור

השף אלעד לוי (צילום: יעל צור)
השף אלעד לוי (צילום: יעל צור)

השף אלעד לוי בן ה 30 נולד וגדל בנצרת עלית וגדל בין המטבחים במסעדות שסבו וסבתו ניהלו באזור הצפון. אולם מאז שהחליט שהוא גם בעניין באוכל הוא פרס כנפיים והיום הוא השף של המסעדה מצליחה בתל אביב , מסעדת שארפ אנד שיין הידועה. אולי היום אלעד גר בתל אביב, אבל כשהוא נזכר בצפון הוא גם חושב על האוכל שאכל בבית הוריו ובבית סבתא ולכן השנה הוא יגיש מנה מיוחד לאורחי הפסטיבל – "הקובה של סבתא".

פסטיבל "שף תאכל", פסטיבל המסעדות הגדול של ישראל המציע מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר של 89 שקלים בלבד לארוחה חוזר לחגיגת מנות, טעמים, ריחות ותבשילים שיעמדו הפעם בסימן הוקרה לאמהות של השפים, כי הרי מאחורי כל שף מצליח עומדת אימא במטבח, ממנה למד הבן את סוד הטעם הטוב, את הטריקים הקטנים כמו גם שמטבחה של אימו עיצב את עולמו כשף בוגר.

במשך 10 ימי פסטיבל "שף תאכל" יציגו השפים והמסעדות מכל רחבי הארץ המשתתפות באירוע מנה אחת או שתיים בתפריטי הפסטיבל המוקדשים לאימא הפרטית של שף המסעדה. מנה ייחודית המבוססת על מתכונים ביתיים או נוצרה בהשפעתה של האם.

 

בדוק גם

הישאם אבו סאלח מקבל את תעודת הצטיינות (צילום דובר צהל)

סגן קצין הרפואה של אוגדת יהודה ושומרון קיבל אות הצטיינות

בין מקבלי אות ההצטיינות, רס״ן הישאם אבו סלאח, תושב בית שאן. "שמח על הזכות שניתנת לי לשרת, לתרום ולהשפיע"

בני הזוג סבג (צילום עצמי)

טובים השניים מן האחד

אילנה ושלומי סבג מנצרת עילית, בחרו כחלק ממסלול חייהם המשותף, ללמוד במכינה שבמכללת נצרת עילית - יזרעאל ולאחר מכן לימודי הנדסאי תעשייה וניהול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *