יום ראשון , אוקטובר 21 2018
בית / גליל מערבי / כרמיאל / טיול לשבת: הגלידרייה של דולצ'ה
גלידריית דולצ'ה ויטה (תמונה באדיבות רשת דולצ'ה ויטה)
גלידריית דולצ'ה ויטה (תמונה באדיבות רשת דולצ'ה ויטה)

טיול לשבת: הגלידרייה של דולצ'ה

גלידריית דולצ'ה ויטה הוקמה לפני שלוש שנים בבכיכר המרכזית בסכנין. עבור הבעלים הלל נאסר היה זה חלום גדול שהצליח להגשים. נאסר עבד בתחום הכנת הגלידה במשך שנים ארוכות ברשת בתל אביב, ולמד את רזי המקצוע באיטליה והחליט להביא את הגלידה האיטלקית למגזר הערבי יחד עם אחיו הגדול אשר תמך ועזר בהקמתה. מידי יום נאסר מייצר גלידה טרייה במגוון רחב של טעמים, מרקמים בשילוב של חומרי גלם מאיטליה, עם המטבח הערבי האותנטי. כיום פוקדים את הגלידרייה מכל הישובים והמושבים בסביבה. המקום מעוצב בקפדנות והתחושה הכמו קפיצה קטנה לוונציה.

דולצ'ה ויטה הפכה למוקד עלייה לרגל לחובבי הגלידה במגזר וה עבור תיירים ומטיילים שמגיעים לאזור, ומהווה פריצת דרך והתקדמות גדולה במסחר בענף  גלידות הגורמה במגזר הערבי. בעלי הרשת מתכננים בשנת 2015 לפתוח סניף נוסף, כשהמטרה היא להפוך לרשת הגלידריות הגדולה במגזר הערבי.

גלידריית דולצ'ה ויטה (תמונה באדיבות רשת דולצ'ה ויטה)
גלידריית דולצ'ה ויטה (תמונה באדיבות רשת דולצ'ה ויטה)
גלידת  גורמה . גלידריית דולצ'ה ויטה (התמונה באדיבות רשת דולצ'ה ויטה)
גלידת גורמה . גלידריית דולצ'ה ויטה (התמונה באדיבות רשת דולצ'ה ויטה)

בדוק גם

יחזיק מעמד? אלי כהן (צילום: Little Savage, מתוך ויקיפדיה, CC BY-SA 3.0)

המעמד הנמוך

מה רוצים מאלי כהן? סכנין משחקת לא רע ומביאה נקודות גם במקומות לא מצופים, קומץ אוהדים שבטוח שסכנין היא מינימום ברצלונה וחברי הנהלה מחפשים לבחוש במקום לייצר שקט תעשייתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *